Groepje gezocht om mee te touren


 • Marcel_Barzilay
  Beginner
  Marcel_Barzilay op 30 November 2014 · 20:52
  Ha jullie

  Wij zoeken 2 tot 4 personen (bijv. een koppel) om samen een skitourtocht (bijv huttentocht) van ca 4 dagen met gids te kunnen organiseren ergens in maart.

  Wij zijn Marcel en Laura, een stel dat samen het freeriden en tourskiën heeft ontdekt de laatste paar jaar via cursussen bij oa. Edward Bekker, Martijn Schell en de NKVB (T1 en T2).

  Vorig jaar hebben wij ons vermenigvuldigd. Door de komst van de kleine meid konden we afgelopen winter niet een echte tourtocht maken. Wel hebben we vorig jaar Bente met 3 maanden en haar opa en oma meegesleept naar Oberstdorf. Dit jaar willen we echter wel weer serieus gaan skitouren.

  De reizen die de verschillende gidsen/ bureaus in hun pakket aanbieden zijn meestal een hele week 6/7 dagen en als je fatsoenlijk wil acclimatiseren ben je meer dan een week weg. Dat vinden wij wat veel nu met Bente. Wij willen daarom zelf wat organiseren met een gids en zijn daarom op zoek naar minimaal 2 personen (bijv. een stel) om dat samen mee te doen zodat ook de kosten een beetje binnen de perken blijven. Veel is open, maar een huttentocht waarbij we voor 3 a 4 dagen een gids huren lijkt ons wel wat. De periode waar we naar kijken is maart, maar we hebben nog geen datum geprikt.

  groetjes
  Marcel en Laura
  mba1

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro