Poeder is een keuze..... nog 11 dagen!


Von meteomorris an 9 November 2009 · 4

[flickr-photo:id=3999059618,size=s] Nog ruim 11 dagen en dan sluiten we de e-mailbox voor 'Poeder is een keuze'. We hebben heel wat vragen gehad en het lijkt ons goed ze nog even [i]En public[/i] te behandelen.

[b]Prorider?[/b]
Alleen proriders kunnen meedoen aan de contest. Maar wanneer ben je een prorider op wePowder? Simpel, check je profielpagina en je weet of je een prorider bent. Profiel-pagina? Nog simpeler, klik rechtsboven op je naam en je komt op je profiel-pagina. Rechts zie je als het goed is bij je account dan de vermelding [b]prorider[/b] staan. Tenminste, als je het wePowder boek hebt besteld, danwel een los prorider account had aangeschaft. Je hebt dan ook toegang tot wat extra functionaliteiten op de site. Binnenkort gaan we die functionaliteiten fors uitbreiden in de vorm van wePowder Lines. We zitten nu in de laatste fase van het testen (het wePowder freerideteam is druk aan het testen) en daarna gaan we live met versie 1.0 Daarna zullen er nog diverse uitbreidingen volgen, maar daarover later deze week meer.

[b]Ski- en/of boardniveau?[/b]
De passage: je 'beschikt over een redelijke tot goede ski- of boardtechniek (en toont dat ook aan)', heeft heel wat vragen opgeleverd. Het blijkt ook dat het een aantal mensen heeft afgeschrikt. Dat is goed, want niemand heeft er baat bij als de winnaar niet steiler durft dan 30 graden. Maar ook jammer, want ik ben er achter gekomen dat er heel wat mensen zijn die goed op de ski's of board staan, maar zichzelf onderschatten. Laten we helder zijn. Wat zoeken we; iemand die minimaal wel eens poeder heeft gereden, die een zwarte piste aan kan en bereid is om te leren. Laten we ook realistisch wezen. Het is pas november. Mocht uit een early season-tripje met (een van de leden van) het wePowder team blijken dat je techniek nog wat bijgeschaafd kan worden, dan zullen we er alles aan doen om je een (paar) dag(en) onder te brengen bij iemand die je snel verder kan helpen.

[b]Tijd...[/b]
Wat kost het je aan tijd? Het kost je komend seizoen minimaal 12 dagen, waarvan er 5 a 6 'werk'-dagen zijn (lees maandag t/m vrijdag). Maximaal? Hoeveel tijd heb je ?!... Het is jouw winter van je leven... ;) Moet je flexibel zijn? Ja, voor de trips met het wePowder freerideteam moet je flexibel zijn. Zij gaan knallen als ze vallen. De overige sneeuwmomenten kun je zelf 'plannen' in overleg met de aanbieder van de prijs. Zo is nu al bekend dat je voor je safteytraining in Maart naar Davos gaat bijvoorbeeld.

[b]Wat kun je ook alweer winnen?[/b]
Jij maakt kans op een plekje in het illustere [url=http://www.wepowder.nl/node/1810]wePowder freeride-team[/url]! Poedertrippers pur sang met allemaal hun eigen specialiteit die je vraagbaak en poedermaatjes zijn voor winter 09/10. Je krijgt onbeperkt toegang tot de [url=http://www.wepowder.nl/node/1632]wePowder Labs[/url] en kunt voor al je poedervragen terecht bij mij. Maar er is meer. Je krijgt een helm en goggle van [url=http://www.smithoptics.com/]Smith[/url], hebt geen last meer van pijnlijke voeten met customized [url=http://www.conform-able.com/index.php?sLang=EN]Conform’able[/url] zooltjes, krijgt gear van [url=http://www.blackdiamondequipment.com/en-us/]Black Diamond[/url], leert safe poeder te rijden via het [url=http://www.snowsafety.nl/home.html]Snow Safety Center[/url], gaat een weekend op zoek naar poeder met [url=http://www.powderchase.nl/]Powderchase[/url], verblijft een paar dagen in [url=http://www.balcons-ste-foy.com/]Les Balcons de Ste. Foy[/url] om daar de geheimen van Ste. Foy te ontdekken, [url=http://www.mkskiservice.nl/]MK skiservice[/url] tuned een seizoen lang gratis jouw ski’s en/of board en geeft je een clinic, zodat je in het vervolg het kleine onderhoud aan je board of ski’s ook zelf kunt doen. En, last but not least rijd je komend seizoen maar liefst tijdens 2 trips de mooiste poederlijnen met de crème de la crème; de Nederlandse berggidsen [url=http://www.mountainguide.nl/]Michiel Engelsman[/url] en [url=http://www.martijnschell.nl/]Martijn Schell[/url]. En oh ja, hadden we je al verteld dat je komend seizoen net als de rest van het wePowder team in high-end [url=http://www.salomonfreeski.com/nl/]Salomon kleding[/url] wordt gestoken?

[b]Nog vragen?[/b]
Lees ff goed de site [url=http://www.poederiseenkeuze.nl]www.poederiseenkeuze.nl[/url] of stel ze hier. Nog 11 dagen..... en dan start jouw winter! ;)

Kommentare


 • elchico
  Tourist
  elchico op 9 November 2009 · 19:40
  Nog even een vraagje van mijn zijde. Is dit PIEK een eenmalige actie?? of willen de partners en jullie elke winter iemand deze Ultieme poeder ervaring laten beleven?
 • op 9 November 2009 · 20:18
  volgend jaar is shepowder year...toch?
 • meteomorris
  Tourist
  meteomorris op 9 November 2009 · 21:18
  @el chico... vorig jaar hadden we een heli, dit jaar PIEK, wie weet gaan we winter 2010/2011 weer eens lekker zelf rijden 😉... Zonder gekheid, dit jaar doen we piek, daarna zien we weer verder
  May the powder be with you.
 • op 10 November 2009 · 10:22
  ... ik vestig toch stiekem mijn hoop op volgend jaar 😞
  Net een huis gekocht en ben de hele winter waarschijnlijk druk om de boel te regelen aangezien we er vlak na de winter hopelijk in mogen...

  Met pijn in mn hart want had wel al op mn werk voorbereidingen getroffen qua vakantiedagen maar goed... ik ga gewoon goed oefenen dit jaar 😃

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro