Een nieuwe winter, nieuwe kansen...


Von meteomorris an 17 November 2009 · 11

[flickr-photo:id=3080855836,size=s] Seizoen 08/09 was epic. Wordt seizoen 09/10 nog beter? Geen idee, maar wij gaan er alles aan doen om je weer een poederrijke winter te bezorgen. Hoe? Natuurlijk is er [url=http://www.poederiseenkeuze.nl]'Poeder is een keuze'[/url] en komen we met wePowder 2.0, een nieuwe versie van de website. Met daarin natuurlijk het versesneeuw-bericht, een vernieuwd forum, een totaal nieuwe zoekfunctionaliteit en eidelijk nieuwe goodies in de shop. (Ik wacht nog steeds met smart op de doos met Signatures DVD's... snif).

Heb je minimaal een freerider-account dan kun je daarnaast reageren op berichten, meepraten op het forum en heeft je profielpagina een belangrijk nieuwe functionaliteit; het freeride paspoort. Een toevoeging aan je profielpagina waarmee je snel weet hoe goed jij en die ander zijn. Je beter kunt inschatten of je een bepaalde freerideroute wel moet doen en krijg je een aardig beeld van je kennis en kunde.

Naast het freerider-account hebben we voor de prorider hele mooie dingen ontwikkeld. Als alles goed gaat, gaan de eerste delen hiervan live op 26 november. We werken aan een paypal en i-deal integratie zodat je makkelijk en snel je prorider account kunt bemachtigen. Voor het prorider account zijn er 4 opties. Heb je al een wePowder boek of kun je ook wel zonder het boek, dan zijn er de volgende opties:

 • [b][i]prorider €14,95[/i][/b]
 • [b][i]prorider + 9x9 magazine €19,95[/i][/b]

Heb je nog geen wePowder boek of wil je nog een extra boek, dan zijn er de volgende 2 opties

 • [b][i]prorider + wepowder boek € 39,95[/i][/b]
 • [b][i]prorider + wepowder boek + 9x9 magazine €44,95[/i][/b]

De prorider-accounts lopen tot 31 september 2010. Daarvoor krijg je in ieder geval onderstaande:

[b]1. Toegang tot wePowder Labs[/b]
Een pool met freeridemateriaal van en voor de proriders op wePowder. Vanaf de eerste tot en met de laatste sneeuwval kun je komende winter eindelijk eens een brede ski of poederboard testen. Op dit moment doen de volgende merken al mee in de Labs Salomon (ski's en snowboards), Black Diamond (ski's en skiboots), Swell Panik (snowboards), Nidecker (snowboards) en BMB-ski's (ski's en snowboard) en zijn we in gesprek met andere merken. Hoe werkt dat? Een paar dagen voor je vertrek kijk je wat er in de Labs beschikbaar is en reserveer je datgene wat je graag eens zou uitproberen. Je haalt je ski of board van je keuzen op bij een van de wePowder Labs locaties (MK skiservice in Bilthoven of Bever in Eindhoven). Na de afgesproken periode breng je het materiaal weer terug. Het gebruik van het materiaal is gratis en je betaalt MK of Bever alleen voor de kosten van het onderhoud (en de mogelijke reparaties). We willen namelijk graag dat de persoon na je ook lekker z'n bochten kan trekken ;)

[b]2. Toegang tot wePowder Lines[/b]
We gaan ondergronds. In samenwerking met [b][url=www.frismedia.nl]Frismedia[/url][/b], een bureau dat met 1 been in IT staat en met het andere been in de poeder, hebben we hard gewerkt aan een compleet nieuwe applicatie: [url=http://www.flickr.com/photos/versesneeuw/sets/72157622536283213/show/]wePowder Lines[/url]. Het wePowder freeride-team is al druk met testen. Waar de site er is voor iedereen, delen we de echte geheimen in de Lines. Freerideroutes voorzien van het freeridepaspoort (zodat je weet of je geschikt bent voor een route), natuurlijk voorzien van de laatste weersvoorspelling en het actuele lawinebericht, de mogelijkheid om je eigen freerideroutes te delen, natuurlijk de poederalerts per regio, directe inzoomen op de regio's, zien welke routes je er kunt rijden, wie er in de buurt is, welke wePowder locaties er liggen, drie- en vijfdaagse sneeuwvoorspellingen per wePowder locatie, actuele sneeuwmeldingen etc.. Allemaal ondergronds. Niet op de website maar in een aparte applicatie. Want echte geheimen deel je met elkaar.

[b]3. [url=http://www.9x9mag.nl/]9x9[/url][/b]
Dat de Lines de vernieuwing zijn voor komende winter moge duidelijk zijn. Maar wat is dan het toetje? Dit jaar geen nieuw wePowder boek. We kunnen ons namelijk niet voorstellen dat je alle 114 gebieden al bezocht hebt en we houden het lijstje met geheimen nog graag een jaartje in onze eigen zak ;) Maar we snappen dat je wel eens wat anders wil dan een computerscherm. Daarnaast hebben we goed geluisterd naar je, want dat je poeder rijdt wil je aan je vrienden laten zien. Natuurlijk je wePowder boek op de salontafel, maar wat dan op het toilet?

Wij zijn nu aan een beauty aan het werken. Een eenmalig magazine vol met poeder. 9 verhalen van ieder 9 pagina's. Verhalen die lezen als een boek, maar ook afzonderlijk te lezen zijn. Waarover? Over freeriden, poederrijden, wit goud, wat het met ons doet, wie wij flatland poederrijders zijn en hoe onze geschiedenis luidt, 9 mooie lijnen, poeder die verbeeld ..... 81 pagina's alleen maar poeder. Met zorg samengesteld en met mooi papier. Of je die dan wel op de WC durft te leggen laten we aan jou over... Neem je het prorider + abonnement (€19,95), dan ontvang je hartje winter 9x9 op je mat.

Een nieuwe winter, met heel veel kansen. Wij gaan er alles aan doen om je een poederrijke winter te bezorgen. Stay stoked..!

Kommentare


 • op 17 November 2009 · 11:03
  kan er ook een ideal integratie komen?
 • meteomorris
  Tourist
  meteomorris op 17 November 2009 · 12:24
  @Fam.. aangepast. Zijn we al mee bezig. Hopen we de 26e ook in de lucht te hebben.
  May the powder be with you.
 • Silvester
  Advanced
  Silvester op 17 November 2009 · 13:26
  @ MM: Dienen de huidige proriders accounts al geupdate te worden of lopen juist die tot sep2010? Wil namelijk al dat moois niet missen 😉
  Tell me what to do to keep on stoking!
  Live 2 ride - Ride 2 live
 • op 17 November 2009 · 15:05
  waar blijven die WePowder babyrompers! 😋
 • Dio
  Advanced
  Dio op 17 November 2009 · 16:00
  LOL @Polderboarder: WePowder Milk
  Life is what happens the moment you put your phone away.
 • meteomorris
  Tourist
  meteomorris op 17 November 2009 · 19:35
  @polderboarder.. let jij maar eens goed. Er lopen (eeuuhh kruipen) al wat proefmodelletjes rond..
  May the powder be with you.
 • Nielsie
  Tourist
  Nielsie op 17 November 2009 · 19:35
  gruwelijk!
 • meteomorris
  Tourist
  meteomorris op 17 November 2009 · 19:56
  @Silvester, binnenkort kan iedereen z'n proridership updaten voor het nieuwe seizoen
  May the powder be with you.
 • SPAM
  Advanced
  SPAM op 17 November 2009 · 23:16
  @Dio, en dan de onvermijdelijke WePowder MILF
  Wie niet chased moet veel weken boeken!
 • Dio
  Advanced
  Dio op 18 November 2009 · 09:31
  @SPAM Most Incredible Light Fluff?
  Life is what happens the moment you put your phone away.
 • op 18 November 2009 · 11:37
  @meteomorris maatje 56/60 al beschikbaar? doe maar roze... heeft ze nog niks van.. 😃

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro