9x9 special... 'Exotisch freeriden'


Von meteomorris an 4 August 2010 · 0

'The Alps are the best place to ski'..

4-1-9x9
4-1-9x9

De komende weken staan in het teken van 9x9. Het enige en eerste poedermagazine der lage landen. Bij veel van jullie inmiddels al op de mat beland, maar mocht je 'm nog niet besteld hebben, [url=http://www.wepowder.nl/shop?show=19]dat kan hier klik-klik[/url]. We hebben zelfs een mooie zomeraanbieding voor je samengesteld. [url=http://www.wepowder.nl/shop?show=23]Namelijk 9x9 magazine + wePowder badge, klik-klik[/url].

Goed, 9x9. 9 verhalen van 9 pagina's ieder. De komende 9 weken komt iedere week een van de verhalen aan de orde. Om de winter te herbeleven en de zomer door te komen. Verhaal 4 in 9x9 is getiteld 'exotisch freeriden' en van de hand van [url=http://www.wepowder.nl/users/snah]Hans[/url] en [url=http://www.wepowder.nl/users/teleaddict]Hans[/url].

4-9x9
4-9x9

[i]Weer die rit naar de Alpen, altijd dezelfde weerkaarten, dezelfde liften en dezelfde mensen. Je denkt overal in de Alpen geweest te zijn en je voelt je (tenminste in je hoofd) te jong en te vrij om achteraan te sluiten in het gilde van wintersporters die gaan omdat het moet, de status en/of de heimwee naar hoe het ooit was. Maar je bent ook te oud voor het park, eindeloze avonden bier drinken en overvolle budgetbussen. De magie van vakantiefolder is weg, je vervloekt de massa, de spullen in je auto gooien en knallen over een overvolle snelweg. Altijd maar weer die Alpen. Waar is de magie? Is de vlam gedoofd of wordt het tijd de magie elders te zoeken? Geen freeride om de hoek, maar freeride ver weg van de Alpen. Kashmir, Alaska, Marokko, Turkije, Zuid Amerika....you name it, daar ga je het zoeken. Maar hoe?

Hans en Hans namen de proef op de som en gingen op zoek naar avonturiers die op exotische plekken geskied of geboard hebben. Waarom? Hoe? En vooral.. Is de poeder inderdaad witter en lichter aan de andere kant van de wereld? At random spraken we een groep skiers, boarders en filmers met een bijzondere voorliefde voor poeder. Uiteindelijk was namelijk hun liefde die hen verder deed kijken. Keuzes liggen vaak in het verleden besloten. En eerder gemaakte keuzes duwen je al snel een bepaalde hoek in. Een beetje creativiteit en improvisatie doen de rest. Door het internet is de wereld ook een stuk kleiner geworden en tevens toegankelijker. [/i]

Stay stoked!
Volgende week: 'Freeride paspoort'…


Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

  • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
  • Hangneigungs- und Expositionsebenen
  • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro