Beelden voor het weekend: A Skiers Journey


Von meteomorris an 15 Oktober 2010 · 3

Bewegende advertenties..

Ieder zichzelf respecterend merk lijkt langzaam afscheid te nemen van de statische advertenties in bladen . In plaats van het communicatiebudget in gelikte papieren ads te stoppen verschuift er steeds meer geld richting bewegend beeld. En wat voor een bewegend beeld. Na de [url=http://www.nike.com/nikeacg/#dispatch]sweetspots van Nike ACG[/url] (wat nooit is geworden wat men er van had verwacht. Waarom eigenlijk niet?) volgde [url=http://www.salomonfreeski.com/nl/]Freeski TV van Salomon[/url] dat inmiddels zijn vierde seizoen ingaat en een enorm succes is geworden. (Waarom Freeski TV wel en Sweetspots niet?)

Nu volgen ook de andere merken. [url=http://www.blackdiamondequipment.com/en-us/journal/ski/video/ski-here-now--webisode-0]Black Diamond presenteerde onlangs zijn Ski here now webisodes[/url] en Arc Teryx en Gore-tex zijn dit seizoen alweer aan hun derde en laatste filmpje toe in een trilogie getiteld 'A skiers Journey'. Door het beeld te laten bewegen wordt het er zeker een stuk lekkerder op. Dit is wel het type advertentie dat even blijft hangen. Nog nog wachten op de eerste ads van de hand van onze wePowder filmers [url=http://www.chilo.tv/chilo.tv/chilo.tv.html]Chilo[/url] en [url=http://allardfaas.com/]Allard Faas[/url]. Die overigens fungeren als jury op tijdens [url=http://www.wepowder.nl/nieuws/19-november-wepowder-filmavond-0]de filmavond van 19 november in Amsterdam[/url].

EP 3: Freshfield Icefield

Kommentare


 • robbie
  Expert
  robbie op 15 Oktober 2010 · 09:22
  Ik kan iedereen die de hooggebergte cursus van SSC wil gaan doen, aanraden om even naar het La Grave filmpje te kijken! Afgelopen winter hebben we tijdens de cursus met Martijn Schell alle hellingen die je in het filmpje ziet geskied. Inclusief "the world's best lift accessed ski run.." en de dikke poeder die ze steeds rijden. Maar ook leer je het terrein te rijden, zoals Chad zegt, en het maakt je absoluut een betere skier! La Grave is fantastisch, ook zonder verse pof. Als je een goede skier bent en serieus vette dingen wil rijden en leren, dan is de hooggebergte cursus da bomb! Zie filmpje.....
 • powderskifun2
  Tourist
  powderskifun2 op 15 Oktober 2010 · 09:25
  Het was me eigenlijk nog niet opgevallen, maar nu ik er zo over nadenk!.. Ook Peak Performance, Nordica én TGR hebben de laatste tijd alle 3 vette edits en webisodes op het internet gezet!
  Eigenlijk vind ik het wel jammer, want hoe vet alle filmpjes ook zijn, een goede powpicture spreekt wat mij betreft nog steeds meer tot de verbeelding.

  Ik denk trouwens dat sweetspots geen succes geworden door de hoge eisen die het stelde aan de internet verbinding. hoe je het ook went of keert, in nederland is de infrastructuur goed, maar in het buitenland is dat vaak niet zo. Voeg daaraan tot dat je geen reacties kan plaatsen bij de filmpjes, en een project als sweet spots is snel weer verdwenen. kleine kanttekening is wel op plaats, want ACG is natuurlijk gestopt met outdoor kleding, want nike wil er een fashion merk van maken(wat ik eigenaardig blijf vinden)
 • kanski
  Elite
  kanski op 15 Oktober 2010 · 16:32
  @Robbie: So true...
  Never ski faster than your guardian Angel can fly!

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro