FFF: meer nieuws en dank aan Snowcountry en Peak Performance


Von Arjen an 17 November 2010 · 13

We hebben een derde film!

'There is no such thing as a freeride'. Moeten [url=http://www.snowcountry.nl]snowcountry.nl[/url] en [url=http://www.peakperformance.com]Peak Performance[/url] hebben gedacht toen ze hoorden dat we een 'Entree Gratis' filmfestival organiseren in Amsterdam de 19e aanstaande. En dus volgden er wat telefoontjes met als gevolg dat zij een deel van de kosten dragen. Waarom? Omdat wePowder deze maand 2 jaar bestaat en ze het freeriden in de Benelux graag ondersteunen en een stap verder helpen. Kadootje aan ons en kadootje aan jullie. Waarvoor dank @snowcountry @peak performance!!! Houden wij wat geld over om verder te investeren in mooie dingen voor jullie!

[b]Freeride Film Festival Amsterdam 19 november[/b]
Vrijdag 19 november vindt het allereerst Nederlandse Freeride Film Festival plaats.

[i]Entree? Gratis![/i]
Niets...! Niets? Ja, niets.... Wij organiseren (met steun van Snowcountry en Peak Performance) een feestje van, voor en door poederrijders! Dit Poederfeest is voor iedereen! En vooral voor jullie!

[i]Waar is het?[/i]
[url=http://www.badhuistheater.nl/index.php?option=com\_content&view=article&id=5&Itemid=6]Badhuistheater Amsterdan[/url]

[i]Hoe laat?[/i]
We beginnan vanaf 19.00 uur.. Vol = Vol
En wordt het toevallig echt te druk, dan gaan we rouleren en draaien we de films gewoon 2 keer! (of 3... of 4 keer.. ;))

[i]Freeride Film Festival?[/i]
Er staan twee bijzondere Europeese films op het programma, Up and Down van [url=http://www.hauni.at/]Matthias 'Hauni' Haunholder[/url], [url=http://www.matthiasmayr.com/]Matthias Mayr[/url] en de Zwitserse freeride legende [url=http://www.kaestle-ski.com/en/kaestle-pro-team/athletes/sascha-schmid/]Sacha Schmidt[/url]. Zij reisden de wereld over van Salzburg tot Canada, probeerden op zoveel verschillende manieren omhoog te gaan om uiteindelijk zo mooi mogelijk naar beneden te knallen.

De tweede film is de eerste Full Female Freeride Film 'As we are'. Echte Girlpowder dus. Zes vrouwen uit Oostenrijk, Italië en Duitsland laten elkaar de mooiste freeride spots zien. Naast FWT-rijdster [url=http://www.sweetprotection.com/snow/sweet/team/ski/pia-widmesser/]Pia Widmesser[/url] is ook de initiatiefneemster van dit project er, namelijk [url=http://www.sandralahnsteiner.com/]Sandra Lahnsteiner[/url]. Echte Girlpowder dus!

[b]Extra film: Invincibles[/b]
Waar we als klein land inmiddels groot in zijn. Want eind vorige week kreeg ik een mailtje van [url=http://www.thibaud-duchosal.com/]Thibaud Duchosal[/url], hij had gehoord van wePowder en ons filmfestival en vroeg zich af of de film 'Invincibles' ook nog vertoont kan worden. Ik heb de film inmiddels mogen zien en het is een beauty. Het houdt het midden tussen film en documentaire en is een zoektocht naar de passie van een club rijders uit de Noordfranse Alpen.. We zijn nu ons best aan het doen om de HD film hier op tijd te hebben.. Als dat lukt.. Enjoy..

[url=http://www.flickr.com/photos/versesneeuw/5184014052/][img]http://farm5.static.flickr.com/4086/5184014052\_e5a4fa7c34\_m.jpg[/img][/url]

[url=http://www.flickr.com/photos/versesneeuw/5184013942/][img]http://farm5.static.flickr.com/4108/5184013942\_2fdc41f1cb.jpg[/img][/url]

Kommentare


 • Anouk
  Beginner
  Anouk op 17 November 2010 · 08:55
  Had er graag bij willen zijn, maar logistiek onmogelijk. Werken tot 17u en de file-ellende trotseren om van Antwerpen tot Amsterdam te crossen, is méér stress dan ik aan kan. Jammer, ik had "As we are" heel erg graag gezien. Volgende kans maak ik graag gebruik van. Voor wie gaat: have fun!!
 • Haagje
  Beginner
  Haagje op 17 November 2010 · 09:43
  netwerkborrels schijnen bij mijn werk te horen. juist op deze dagen 😞
 • op 17 November 2010 · 10:49
  Had er graag geweest, maar opweg in de auto naar de alpen is ook leuk 😉
 • op 17 November 2010 · 11:43
  Ik zit waarschijnlijk weer op die zure bak in Engeland. Veel plezier en Snowcountry en Peak toch bedankt.
 • RenedeM
  Beginner
  RenedeM op 17 November 2010 · 12:07
  Ik ben er bij denk ik!
 • Juulski
  Advanced
  Juulski op 17 November 2010 · 12:44
  ahh rene, gezellig! ben er ook bij!
 • Arjen
  Advanced
  Arjen op 17 November 2010 · 13:37
  Het gaat een gezellige avond worden!

  @FreeArno! Waar gaan jullie rijden?
  One day, they'll invent synthetic powder, ban all kinds of work and give you a free liftpass...
 • telemikey
  Advanced
  telemikey op 17 November 2010 · 17:04
  I'll be there...
  White room,Pillow lines,I rule
 • wittelijnen
  Expert
  wittelijnen op 17 November 2010 · 20:21
  present. schat zo in voor de tweede zit..
  FB.com/wittelijnen
 • ThijsAG
  Advanced
  ThijsAG op 18 November 2010 · 13:13
  Helaas, helaas, ik was er echt heeeeel erg graag bijgeweest, maar ik heb die avond nodig om voorbereidingen te treffen voor 2 week Oostenrijk. Zaterdagochtend vroeg weg richting Stubia (3 dagen) en dan Landes met Ripstar in Ramsau am Dachstein, maar goed een luxe-probleem noemen we dat.....maar was er erg graag bijgeweest.
 • op 19 November 2010 · 13:58
  Moet werken tot 8 op schiphol, maar kom daarna even een kijkje nemen.
 • MattijsB
  Tourist
  MattijsB op 19 November 2010 · 17:20
  Redelijk laat maar ben er wel bij
 • op 19 November 2010 · 19:13
  dit hou je toch niet voor mogelijk gv%&d; bijna elk event moet worden afgelast door logistieke perikelen.ditmaal geen sneeuwstorm oid, maar is de NS de boosdoener. famBus ditmaal niet gestrand, maar afgebeld! what a fucking dissaster, but enjoy anyway!

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro