Powderhunt! De actie van dinsdag


Von Arjen an 19 April 2011 · 3

En we gaan nog even door. Op veler verzoek komen ook de laatste titels uit de shop in het ‘Sondernangebot’. De Powderhunt is dus nog niet voorbij, maar gaat nog even verder met DVD’s voor el cheapo prijzen!

Het is inmiddels begin april en jammergenoeg is het weer bijna het einde van een mooi seizoen. Misschien ga je nog even touren of zoek je het nog even hogerop op een gletscher, er komt een moment dat het echt weer aftellen wordt totdat de eerste vlokken weer gaan vallen. Hoe kom je die periode door? De een gaat surfen, de ander stapt op de fiets, maar een ding is zeker: als je een DVD met vette poederactie gaat bekijken houd je het vlammetje van de stoke brandend! En wij gaan je daarbij helpen. Want deze week vind je iedere dag een DVD in de shop voor een weggeef prijs. Dus doe jezelf een plezier en help jezelf die zomer door!

[b]De actie van dinsdag negentien april[/b]
MSP heeft een reputatie hoog te houden, na eerdere meesterwerken als de SKI-MOVIE serie, Push, Claim en In deep. Dat is ze met The Way I See It zeker gelukt. Met een waanzinnig openingssegment van Sean Pettit knalt de film je tv uit. Dikke lijnen, veel humor (Colby James West is weer onnavolgbaar) levert deze film weer genoeg quotes op om je poedermaatjes dol te draaien op weg naar Alpen. Een absolute must-see! [b]Vandaag voor slechts € 17,95![/b]

[b]De spelregels[/b]
Nou ja, spelregels zijn er eigenlijk niet, maar we willen wel even melden waar je rekening mee moet houden:
-De verzending van alle bestellingen in de actieweek vindt plaats op woensdag 20 april.
-Voor alle acties geldt op = op.
-Iedere bestelling is exclusief verzendkosten. Het is niet zo dat je verzendkosten minder worden als je meerdere bestellingen tijdens deze week plaatst. TNT Post wil helaas niet meewerken door ook met hun tarieven te gaan stunten.

[b]Bestellen[/b]
[url=http://www.wepowder.nl/shop?show=51]Klik hier om deze aanbieding direct te bestellen![/url]

Kommentare


 • Bart1
  Tourist
  Bart1 op 19 April 2011 · 16:13
  En we zijn d'r doorheen!
  You ski? wePowder!
 • Aryen
  Advanced
  Aryen op 19 April 2011 · 20:37
  Bedoel je dat de films op zijn? 😞 Ik heb net nog wel een bestelling geplaatst voor 'The way I see it' die geaccepteerd is.
 • Arjen
  Advanced
  Arjen op 19 April 2011 · 20:58
  @Emmer: you've got mail.
  One day, they'll invent synthetic powder, ban all kinds of work and give you a free liftpass...

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro