Een nieuwe generatie


Von meteomorris an 15 März 2012 · 6

Toen we een paar jaar geleden met wePowder begonnen voelden we ons weer even jong. Avontuur, poeder en vrijheid. Je bent zo oud als je je voelt zei mijn moeder altijd en zo is het. Omdat ik poeder rijd voel ik me al jaren 27 en veel ouder ben ik mijn hoofd nooit geworden. En als ik in de poeder om me heen kijk zijn heel wat vrienden van me in hun hoofd ergens in de 20 blijven hangen.

Ondertussen is de gemiddelde leeftijd van jullie lezers hetzelfde gebleven. En omdat ik en al die andere oude rotten nog steeds op wePowder zitten kan het niet anders zijn dan dat een nieuwe generatie zich heeft aangediend die onze stijgende leeftijd in het gemiddelde drukt. Vol bravoure gaan ze ons het vuur aan de schenen leggen, proberen ons het snot voor de ogen te rijden en zullen uiteindelijk lijnen sneaken waar wij enkel van konden dromen. Mick, Charles en Luuk zijn drie van die gastjes. Geboortedatum ergens in 'the nineties' en nog jaren te gaan voor ze zo oud zijn als wij. Reken maar dat er een moment komt dat ze ons het snot voor de ogen rijden.

Ik vind het te gek om een edit als deze te mogen plaatsen. Houd die stoke vast! @Mick, Charles en Luuk als ik weer eens in de buurt ben van Klosters lijkt het me wel wat om een lijntje te trekken.

Kommentare


 • op 15 März 2012 · 22:50
  Wat een eer! Ik heb grootse dromen en plannen voor de komende jaren. 1 ding is zeker. Nog 1 jaartje school en dan knallen zo veel ik kan!!!
 • luuk999
  Advanced
  luuk999 op 15 März 2012 · 23:01
  @Morris lijkt mij een goed plan!!
 • EmileHendrix
  Advanced
  EmileHendrix op 16 März 2012 · 10:08
  Mooie beelden jongens, heel mooi. Keep up the good work!
  Een kleine fantasie kan groter zijn dan de wereld.
 • coen
  Advanced
  coen op 16 März 2012 · 11:01
  Leuk! Lid van worden van een SAC en mee met het WP als je zometeen gaat studeren!😃
  Earn your turns...
 • Simon
  Tourist
  Simon op 17 März 2012 · 03:19
  LIKE!
  Talk less, ride more
 • poling
  Beginner
  poling op 19 März 2012 · 20:15
  hij is lekker!! goed bezig jongens. Moet wel zeggen voel me ook nog 20iger (meestal behalve na een nachtje doorhalen, dat lukt tegenwoordig minder) maar als ik jullie leeftijden zo zie....dan voel ik me toch even weer wat ouder .... :-\

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro