wePowder HUNT: Scott Roam en Rove


Von Arjen an 1 April 2012 · 0

Deze week gaat het iedere dag helemaal los in de wePowder shop. Misschien niet helemaal in de poederstylo, maar het gaat kortingen regenen! Van dinsdag 27 t/m maandag 2 april kan je je voordeel doen in de wePowder. Waarom? Omdat de je nu dus voor weinig die mooie gear kunt scoren waarmee je misschien nog wel een poederalert in april mee kan gaan pakken.

[b]De actie van zondag 1 april[/b]
Over veiligheid maak je geen grappen. Zelfs niet op 1 april. Behalve over de prijs dan. Want check dit: zowel de Rove als de Roam van Scott voor weinig. Is je hoofd volgend seizoen meteen weer goed beschermd tegen de eerste sharks van het nieuwe seizoen! [url=http://shop.wepowder.nl/scott-roam.html]De Scott Roam voor slechts €59,95 in plaats van de normale prijs van €119,95[/url]. [url=http://shop.wepowder.nl/scott-rove.html]De Scott Rove voor slechts €69,95 in plaats van de normale prijs van €139,95[/url].

[b]De spelregels[/b]
Nou ja, spelregels zijn er eigenlijk niet, maar we willen wel even melden waar je rekening mee moet houden:

  • De komende zeven dagen vind je iedere dag vind je een nieuwe aanbieding in de shop. Deze aanbieding is 24 uur geldig. Na 24 uur volgt er een volgende aanbieding. Simpel toch?
    -Exclusief (eventuele) verzendkosten
    -Voor alle acties geldt op = op.

Ennuh, een sneak preview voor morgen: de Dragon DX voor mannen en vrouwen.


Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

  • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
  • Hangneigungs- und Expositionsebenen
  • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro