Way of Life - TGR


Von Arjen an 14 August 2013 · 0

Nou, het is weer de tijd van het jaar. De trailers voor nieuwe ski- en snowboardfilms vliegen je om de oren. En eigenlijk is dat best wel lekker, want het is tijd om weer uit de zomerslaap te komen en langzaam maar zeker klaar te gaan maken voor de winter. Plannen voor de winter kunnen gesmeed worden op het strand van Scheveningen op 15 september en zet vrijdagavond 8 november ook maar vast in je agenda ;).

Tot die tijd moeten we het doen met de beelden van de vele filmmaatschappijen die ons hele dikke beelden voorschotelen. Teton Gravity Research is een van de grotere jongens. Jarenlang ging de strijd tussen de beste film tussen MSP en TGR. En heel eerlijk is TGR die strijd een beetje aan het verliezen. Is het niet van MSP, dan is het wel van een van de 'nieuwkomers', zoals Sherpas Cinemas. Zij deden iets waar TGR jaren geleden zo goed in was, maar wat toch minder en minder (naar mijn mening dan) in hun films was terug te vinden. Pure stoke. Gevoel. Passie. Verhalen.

Hopelijk voldoet de nieuwe film 'Way of Life' beter aan deze verwachtingen. De naam is in ieder geval goed. De trailer ook. Ik ben benieuwd naar de rest van de film!


Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

  • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
  • Hangneigungs- und Expositionsebenen
  • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro