Sauze d'Oulx report


Von meteomorris an 21 Januar 2014 · 6

Dagelijks ontvangen we tegenwoordig videoreports vanuit geheel Europa (het wordt tijd voor ons eigen videokanaal ;)), waarbij we de laatste weken een overload van reports uit de zuidalpen krijgen. Niet zo gek na al die poederalerts voor de 'andere kant'. Deze komt vanuit Sauze d'Oux wat onderdeel uitmaakt van Via Lattea, ofwel de Milky Way. De beelden dateren al van kerst, maar de reden dat we ze toch nog laten zien is omdat ze in een kort filmpje de mogelijkheden van Sauze d'Oulx laten zien.

Ver weg?

Voor een meerderheid van ons nog een onbekend gebied, want het lijkt zo ver weg. Maar via de Frejustunnel is het een en al snelweg. De laatste paar bochten naar de lift daargelaten. Een mooi gebied als het gedumpt heeft. Want in de Piemonte is het heel simpel. Het dumpt als een malle of er valt niets.

Kommentare


 • bertjebertje
  Advanced
  bertjebertje op 21 Januar 2014 · 14:36
  interessante techniek hebben ze in dat deel van de melkweg...
 • Whistler
  Beginner
  Whistler op 21 Januar 2014 · 16:06
  +2 😃
 • Ghini
  Advanced
  Ghini op 21 Januar 2014 · 16:20
  Interessante rugzak heeft die vent met grijs/blauwe jas..... (+ nog een aantal die minder duidelijk in beeld zijn...) Beetje jammer dit..
  Als jullie toch zoveel videos met stoke krijgen, deel dan die van mensen die wel veilig onderweg zijn? Beetje raar om aan de ene kant zo met safety bezig te zijn en aan de andere kant stoke te verspreiden van mensen die niet eens met 3-eenheid onderweg zijn..
 • Grim3
  Advanced
  Grim3 op 21 Januar 2014 · 22:24
  Ach... ze hebben een GoPro! Hebben die dingen dan nog geen GPS-localisatie?
 • JaapvR
  Tourist
  JaapvR op 21 Januar 2014 · 22:43
  Hey, terrein met veel potentie en veel stoke!
  Voor mij is het een beetje een trip down memory lane, terug naar de dagen dat je extreem veel lol kon hebben zonder rugzak, en je van corniches af kon springen zonder bang stemmetje in je achterhoofd.. Wie herkent dit nog meer (stiekem)?
 • evan
  Advanced
  evan op 21 Januar 2014 · 23:18
  Hoorde ik hier iemand "gapers!" zeggen? 😉 Gelukkig weet de overgrote meerderheid hier wel beter dan deze onschuldige jongens. Hopelijk zien ze op tijd het licht (en nemen ze een paar lesjes).

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro