Paul de Groot eerste Nederlands Kampioen Freeride


Von Arjen an 1 Februar 2014 · 2

Paul de Groot in actie
Paul de Groot in actie

Vrijdag is de finale van het NK Freeride in het Franse Tignes gehouden. Oorspronkelijk stond deze gepland op donderdag, maar door het slechte weer is deze een dag uitgesteld. En dat heeft z'n vruchten afgeworpen. Onder prima weersomstandigheden verschenen de rijders die zich geplaatst hadden aan de start.

Kampioen

Uiteindelijk wist Rembert Notten de wedstrijd met een zeer goede score op z'n naam te schrijven. Nederlands Kampioen freeriden is hij echter niet geworden, aangezien Rembert tot onze fiere zuiderburen behoort. En dus mag Paul de Groot, die als tweede eindigde, zich de eerste Nederlands Kampioen freeride noemen. Net achter Paul eindigde ook een Paul, maar met een andere achternaam. Paul Leliveld eindigde als tweede. De top drie werd gecompleteerd door Alex Hooftman. Super dat twee wePowder bloggers zo hoog eindigden!

Overige uitslagen

Bij de snowboardende heren wist Bram Vos de titel op te halen. Bij de skiende dames was Natalie Lubbe Bakker de gelukkige. Vicky Goossens ging er vandoor met de titel bij de snowboardende dames. Kijk hier voor de volledige lijst met uitslagen. Binnenkort volgen meer actiebeelden!

Kommentare


 • evan
  Advanced
  evan op 1 Februar 2014 · 12:19
  Mooie foto! Was dat de wedstrijdhelling? Er komen een paar mooie mini 'freight trains' naar beneden.

  (1:28)
 • RP
  Advanced
  RP op 1 Februar 2014 · 22:42
  Gefeliciteerd Paul!
  Explore the Outdoor!

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro