Sculpted in Time


Von Arjen an 16 September 2014 · 1

Het is een tijdje stil geweest rondom Sherpas Cinemas, maar de komende weken gaan we weer veel van ze horen. Ze hebben namelijk een serie korte films gemaakt over een van de mooiste plekken op aarde. Banff National Park. Net zo mooi in de zomer als in de winter. In Banff National Park vind je drie skigebieden (Mount Norquay, Lake Louise en Sunshine Village). Ze staan alledrie nou niet bepaald bekend om het feit dat er gruwelijk veel sneeuw valt (daarvoor moet je meer naar het westen), maar je kan er wel degelijk goed rijden.

Bergen met persoonlijkheden

Sherpas komt de komende weken met vier korte films, waarin ze verschillende perspectieven van de bergen laten zien, gekoppeld aan een soort persoonlijkheid die de berg zou hebben. Beetje zweverig? Misschien wel, want ik vraag me dan altijd meteen af hoe je bij die namen gekomen bent. Mt. Norquay (‘The Wise Man'), Lake Louise (‘The Character'), Sunshine Village (The Artist'), en Banff National Park backcountry (‘The Innovator'). Het zijn in ieder geval hele mooie beelden. Laat die winter maar komen!

Kommentare


 • The_O
  Tourist
  The_O op 18 September 2014 · 01:06
  Denk dat die namen een soort van afgeleide is van wat de First Nations (Indianen mag je niet meer zeggen) vaak deden. Mensen en locaties een "echte naam" geven.
  Bekend voorbeeld.:
  And Also The Trees

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro