Swatch Skiers Cup 2015


Von Arjen an 5 November 2014 · 0

Het is weer zover, eind februari vindt de Swatch Skiers Cup weer plaats. Locatie: zoals ieder jaar Zermatt. Dit is alweer de vijfde editie van de strijd tussen de Europeanen en de Amerikanen. De twee captains van dit jaar zij Julien Regnier voor Team Europa en Seth Morrison voor Team Amerika.

JP Auclair

Seth heeft aangegeven dat hij het aanvoerderschap van zijn team met 'spijt' accepteert. De captain van Team Amerika vorig jaar was JP Auclair, die, zoals we allemaal weten, om het leven is gekomen in Patagonia tijdens een trip met Andreas Fransson. De vijfde Swatch Skiers Cup zal dan ook aan hem worden opgedragen.

Twee teams

De twee teams zullen beiden uit zeven rijders bestaan en ze gaan in de categorieën Big Mountain en Backcountry Slopestyle met elkaar uitvechten wie er dit jaar met de Swatch Skiers Cup naar huis gaat. En mocht het je ook maar iets interesseren: de tussenstand is momenteel 2-2. En dan eigenlijk in het voordeel van Team Amerika, wanneer we er voor het gemak even vanuit gaan dat uit gescoorde doelpunten bij een gelijke stand dubbel tellen.


Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

  • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
  • Hangneigungs- und Expositionsebenen
  • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro