Verbeter je skitechniek


Von Arjen an 16 November 2014 · 1

Berber in actie
Berber in actie

De winter komt er aan en daarom hebben we een to-do lijstje voor je gemaakt om je kennis op tijd op orde te hebben. Want beter nu gestudeerd en opgefrist, dan straks twijfelen in de poeder. Een tijdje terug stonden we al stil bij je gear en bij je kennis en vandaag dus bij je snowboard techniek. Want je kunt je gear wel op orde hebben en alles weten, maar als je niet kunt snowboarden dan wordt het nog niets. Tenminste... als je richting de sneeuw gaat om te skien (snowboarders kijken beter even hier.

Berber Semmelink is staatlich geprufte skileraar en is al jaaaaaaarrren onderweg op haar ski's. Met haar jarenlange kennis weet ze als geen ander hoe je het maximale uit je staalkant en je belag kunt halen.

Post je foto of video (video's werken het beste!) in dit topic en Berber gaat ermee aan de slag. Na een analyse van haar kant kun je wat tips verwachten hoe je je techniek kunt verbeteren. Spannend? Natuurlijk. Zomaar een foto posten en daar opbouwende kritiek op vragen betekent je bloot geven. Zowel voor diegene die de foto post, als voor Berber die je tips gaat geven. Maar met een open mind komen we allemaal weer wat verder.

Kommentare


  • Haagje
    Beginner
    Haagje op 21 November 2014 · 15:05
    Top initiatief!

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

  • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
  • Hangneigungs- und Expositionsebenen
  • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro