Montafon freeridetips, ervaringen en aanbevelingen


 • Rikschoenmaeckers
  Beginner
  Rikschoenmaeckers op 9 Februar 2017 · 08:48
  Beste Freeriders,

  Wij zijn dit jaar weer met een groep in het Montafon skigebied te vinden van 26 februari tot en met 3 maart . We komen hier al een hele tijd en hebben eigenlijk de standaard skiroutes met wat zijpaadjes wel een beetje gezien. Zijn er mensen die in dit gebied nog tips of aanbevelingen hebben over routes die zeker de moeite waard zijn in dit gebied?
  Heeft er ook iemand ervaring met de Variantenabfahrt vanaf de Zamangspitze terug het dorp in? tot nu toe nooit de mogelijkheid gehad i.v.m. te weinig sneeuw daar sinds we ontdekt hadden dat die route überhaupt bestond.

  Mensen met tips en aanbevelingen of ervaringen, ik hoor het graag...
 • AvdL
  Beginner
  AvdL op 9 Februar 2017 · 10:37
  Ik zou zeggen bestel de Freeridemap. Daar staan suggesties genoeg op. Met een beetje fantasie kun je op de hoogtekaart genoeg routes ontdekken. En klein is fijn: probeer de Kristbergbahn eens. Daar ligt imho ook leuk terrein.
  It's all about the turns duuuuuude!
 • Jeroen123456789
  Beginner
  Jeroen123456789 op 9 Februar 2017 · 11:20
  Freeridemap idd. Daarnaast meen ik me te herinneren dat er ook een apart pistekaartje is met enkel gemarkeerde skiroutes erop. En anders even langsgaan bij het Freeride center voor meer info.


  http://www.montafon.at/freeride

  Freeride Center am Grasjoch
  Im Freeride Center in der Bergstation der Grasjoch Bahn informieren wir dich gerne über die aktuellen Gegebenheiten, Freeride-Routen und geführte Touren. Zur Übung mit der Lawinenausrüstung gibt es beim Freeride Center ein permanentes LVS-Suchfeld. An den LVS-Checkpoints kannst du vor dem Start ins Freeride-Abenteuer dein Lawinenverschütteten-Suchgerät überprüfen.
 • GBSS
  Advanced
  GBSS op 9 Februar 2017 · 22:05
  In de sportwinkel bij het dalstation van de Grasjochbahn en de Valiserabahn heb ik ooit eens een boekje gekocht met alle freerideroutes in het Montafon. Staat de Zamangspitze ook in. Aan de andere kant van de Hochalpilabahn is ook nog e.e.a. te vinden. Wel opletten dat je terug moet naar het dalstation van de Fredalift of Platinasleper.

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro