Loose op het Freeride Film Festival


Von Arjen an 8 Oktober 2017 · 0

Tijdens het Freeride Film Festival vinden we het altijd te gek om producties uit de Lage Landen te laten zien. Het geeft goed aan hoeveel stoke er bij ons allemaal leeft voor de sport. Een film die misschien qua sport niet direct in het straatje van het Freeride Film Festival past, maar wel van wereldklasse in z'n soort is, is de film van de mannen van Postland Theory. En dus op 3 november te zien in Tuschinski.

Loose

Voortgekomen uit de Nederlandse indoor pistes, is Postland Theory uitgegroeid tot Europa’s leidende snowboard crew op het gebied van urban snowboarden. Naast Nederlandse talenten Cees Wille en Jesse Augustinus, zijn onderhand ook riders uit Denemarken, Engeland, en Rusland ingestapt: Simon Houlind, Will Smith en Artem Smolin. Een winter lang reisde zij de wereld af op zoek naar de meest unieke spots. Niet in de bergen, maar in de steden van Rusland, Finland en Noorwegen! Het resultaat is een rouwdouwende collage van harde tricks op sicke muziek.

Wacht niet te lang met het kopen van kaarten

Kaarten voor het Freeride Film Festival op vrijdag 3 november in Tuschinski, Amsterdam, koop je hier. En hier vind je een volledig overzicht van alle films!


Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

  • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
  • Hangneigungs- und Expositionsebenen
  • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro