PA#4: dit zijn de gebieden waar je moet zijn


Von meteomorris an 30 November 2017 · 7

Poederalert #4 is van kracht vanaf zaterdag 2 december tot en met dinsdag 5 december. In de Appenijnen, de Piemonte en het oosten van de Alpes Maritimes valt veel sneeuwMaar waarheen te gaan? Omdat nog niet alle gebieden open zijn hebben we een lijst voor je gemaakt waar de komende dagen de liften (gaan) draaien en de base prima is. Daarnaast wat tips waar je makkelijk kunt gaan touren. Bedenk daarbij dat het nog vroeg in de winter is en er twee risico's zijn waar je rekening mee moet houden:

  1. Hoewel er al een base ligt kan het sneeuwdek lokaal nog dun zijn. Denk aan rotsen, stenen en takken die je een vroege blessure kunnen opleveren.
  2. Lawine's. De eerste sneeuw betekent ook weer de eerste lawines.

30% korting, Met de code SAFESINT krijg je nu korting op de Safety Academy

Wil je meer weten van de risico's buiten de pistes, begin dan nu met de Safety Academy. Een online cursus, inclusief een uitgebreid boek waarin je alle basiskennis vindt om een betere freerider te worden en altijd poeder te scoren. Starten doe je hier.

Onderstaand een lijstje met gebieden waar je moet zijn om het beste uit poederalert#4 te halen. Klik voor meer details nog even op de link naar de dorpspagina voor een uitgebreide weersverwachting, webcams, een link naar het lokale lawinebericht en direct de mogelijkheid om onderdak te boeken.

Alpen

Appenijnen

Earn your turns (liften zijn nog dicht, maar er kan getourd worden):

KommentareAntworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

  • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
  • Hangneigungs- und Expositionsebenen
  • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro