Het overzicht van de freeride trips in seizoen 2018/2019


Von meteomorris an 29 November 2018 · 1

Steeds vaker krijgen we van community members de vraag of we ook (techniek)reizen en poedertrips organiseren. Bij een groeiende groep van jullie blijkt er de behoefte te bestaan om met gelijkgestemden de poeder in te duiken. Al jaren organiseren we met bevriende en volgens ons de beste snowboard-, ski- en berggidsen techniekreizen en poedertrips. Van beginner tot expert, er is voor iedereen wat te vinden.

Freeride trips in seizoen 2018/2019

Hieronder vind je het programma voor het komende seizoen. Onderstaande lijst zal van tijd tot tijd van een update worden voorzien. Is een reis voorbij dan verdwijnt deze van de lijst, zit een trip vol dan laten we je dat ook weten en natuurlijk vermelden we hier nieuwe trips die voor jullie ontwikkeld worden. Boeken doe je direct bij de organisator. Dan kunnen wij ons ondertussen focussen op het vinden van nog mooiere trips voor je. Zijn wij er altijd bij? Nee, maar als het kan wel.

Snowboard Techniek met Erwin Heeres

Wil jij je offpiste techniek op je snowboard verbeteren? Leren in welke omstandigheden welke techniek het beste werkt? Al vroeg in de winter in de sneeuw staan? Geef je dan op voor een van de techniekweekenden met Erwin Heeres!

 • 7 t/m 9 december 2018: Snowboard Techniek met Erwin Heeres
 • 11 t/m 13 januari 2019: Snowboard Techniek met Erwin Heeres

Hier lees je meer info over deze trip.

wePowder Season Kick-Off met Epique

Van 12 tot 16 december gaat er weer een grote groep wePowderaars naar de Alpen om het seizoen écht te laten beginnen! Ook dit jaar wordt de wePowder Season Kick-Off weer verzorgd door de gidsen van Epique! Kleine groepen, zelfde accommodatie en een hele fijne sfeer! Uiteindelijk is dat toch waar de WE in wePowder voor staat!

 • 12 t/m 16 december 2018

Hier lees je meer info over deze trip.

Helitrip bij CMH Galena met Cloud9 Travel

De ultieme droomreis voor vele skiërs en snowboarders: heliskiën of heliboarden bij CMH Galena in British Columbia, Canada. In totaal 44 wePowderaars reizen af naar deze remote lodge om deze van hun bucketlist af te strepen!

 • 5 t/m 13 januari 2019

Hier lees je meer info over deze trip.

Freeride roadtrip naar de poeder met Mountain Network

Tijdens deze trip zul je érgens in de Alpen op zoek gaan naar de poeder. Waar dat precies gaat worden krijg je uiterlijk een aantal dagen van tevoren te horen. Met behulp van weerberichten en natuurlijk de poederverwachtingen hier op wePowder bepaalt de gids waar de beste sneeuw ligt.

 • 26 jan 2019 t/m 29 jan 2019
 • 2 maart 2019 t/m 5 maart 2019
 • 4 april 2019 t/m 7 april 2019

Hier lees je meer over deze trip.

Catskiën in Macedonië met Cloud9 Travel

In samenwerking met Cloud9 Travel kunnen we komende winter iets heel tofs aanbieden: catskiën in Macedonië. Van 6 februari 2019 tot en met 11 februari 2019 gaat het los! Met toppen tot 2747 meter hoogte kun je in Macedonië freeriden in de Shar Mountains. Hier vind je de grootste hooggelegen grasvlaktes van Europa. Voeg hier een snowcat (pistenbully) en flink wat avontuur in een ongerept land aan toe en je hebt een hele dikke trip!

 • 6 t/m 11 februari 2019

Hier lees je meer info over deze trip.

End Of Season helitrip bij CMH Revelstoke met Cloud9 Travel

De ultieme droomreis voor vele skiërs en snowboarders: heliskiën of heliboarden bij CMH Revelstoke in British Columbia, Canada. Een waanzinnige trip aan het einde van het seizoen wanneer het mogelijk is om de grote lijnen van de Selkirks en de Monashees te rijden!

 • 31 t/m 5 april 2019

Hier lees je meer info over deze trip.

Trip voor beginnende freeriders in Tignes met UCPA.nl

Ga jij mee dit jaar? Van 31 maart 2019 tot en met 6 april 2019 gaat het los in Tignes, Frankrijk. Eind maart, als er een mooie basis ligt, gaan we voor een week de bergen in naar Tignes. Een echt spectaculair gebied met prachtige afdalingen. In samenwerking met UCPA.nl hebben we een mooie trip voor beginnende freeriders gepland! Deze 7-daagse reis is voor gevorderde pisteskiërs die de stap naar off-piste willen maken op een leuke en veilige manier.

 • 31 maart t/m 6 april 2019

Hier lees je meer info over deze trip.

Helitrip naar Revelstoke (Canada) met Cloud9 Travel

Januari 2020 wordt het legendarische Regent Hotel in Revelstoke weer helemaal wePowder. Januari 2020 lijkt dan misschien nog ver weg, maar de praktijk heeft geleerd dat de helitrips van CMH binnen no time vol zitten. We gaan met Revelstoke terug naar onze basis. Met toegang tot de Monashees en de Selkirks staat Revelstoke bekend om de diepe sneeuw, groot en open alpine en gletsjer terrein met veel tree skiing, vergelijkbaar met het beste van alle andere CMH gebieden. Verwacht heel veel sneeuw en ongerept natuurschoon! Alle plekken in het hotel (dat zijn er 44) zijn alleen beschikbaar voor wePowder!

 • 22 t/m 31 januari 2020

Hier lees je meer info over deze trip.

Kommentare


 • Arjen
  Advanced
  Arjen op 31 Januar 2019 · 19:25
  Op de trip naar Macedonie zijn last-minute twee plekken vrij gekomen! Condities zijn momenteel heel goed!


  One day, they'll invent synthetic powder, ban all kinds of work and give you a free liftpass...

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro