Live vanuit de Alpen: het sneeuwt!


Von Arjen an 27 Oktober 2018 · 2

Na maanden van droogte en te hoge temperaturen is het toch wel heel erg lekker om te zien dat ons favoriete seizoen nu toch echt dichterbij aan het komen is. Zoals gisteren al aangegeven in het weerbericht zal de sneeuw in het hooggebergte de eerste basis gaan vormen, maar is de kans groot dat het in de dalen vanaf morgen een waterballet wordt. Desalniettemin is het lekker om weer even naar witte hellingen te kijken. Het mag duidelijk zijn dat het nog te vroeg is om naar de Alpen te rijden. Eerst maar eens vrijdag de winter officieel aftrappen in Tuschinski tijdens het Freeride Film Festival!

La Plagne

Val Thorens

Alpe d'Huez

Les Arcs

La Clusaz

La Rosière

Zillertal Arena

Stubaier Gletscher

Lech-Zürs

Grandvalira (Pyrenees)

De winter komt er dus echt aan, tot op 2 november in Tuschinski. Tot op het Freeride Film Festival. PS. vergeet niet op tijd je tickets te scoren. Vol is vol!

Kommentare


 • BASC
  Advanced
  BASC op 28 Oktober 2018 · 07:25
  Niet super veel sneeuw maar toch mooi beeld deze ochtend:  *Nachricht bearbeitet durch BASC op 28 Okt 2018 07:28 (97% bewerkt)
  www.firsttours.nl
 • lean3000
  Beginner
  lean3000 op 28 Oktober 2018 · 10:44
  Update uit Flims: Twee dagen geleden nog kilo's tomaten en mais uit de tuin gehaald en nu dit, net op tijd het dak eraf. 😃 Ontzettend natte sneeuw en de temperatuur gaat omhoog de komende dagen, maar het ziet er mooi uit en hoger op de berg zal dit wel een basis vormen. 3 November gaat de Vorab gletsjer open als alles goed gaat.

Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

 • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
 • Hangneigungs- und Expositionsebenen
 • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro