Vorgipfel couloir in Andermatt geopend


Von meteomorris an 13 November 2018 · 0

Zondag kon je hier al lezen en vooral zien hoe groot de verschillen op dit moment in de Alpen zijn. Terwijl er in de Noordalpen nog geen spoor van de winter te bekennen is, is in de Zuidalpen de winter al begonnen. Natuurlijk profiteert Andermatt daar ook van. Strategisch gelegen in de Alpen profiteert Andermatt van sneeuwstormen uit noord, west en zuid. Niet voor niets is dit de meest sneeuwzekere regio van de Alpen.

Gilrpowder

Boven de 2200 meter ligt er al een pakje sneeuw en boven de 2500 meter zijn de condities gewoon goed. In Basecamp Andermatt is de stoke al aan en een groep meiden van Powder Magazin trok er op uit om de eerste lijnen te zetten in het Vorgipfel Couloir (ook wel Gemsstock couloir). Carli Brandtstifter legde de stoke voor ons vast. Waanzinnige condities zo vroeg al in het seizoen. Bij een volgende dump weet je dus waar je moet zijn: de zuidalpen, Andermatt incluis.

Het Vorgipfel couloir en nog 15 andere fantastische routes in Andermatt kun je als wePowder Pro altijd en overal zien. Net als die duizend+ andere freerideroutes in de rest van de Alpen. Word vandaag nog wePowder pro, krijg toegang tot onze 14 daagse sneeuw- en weerkaarten en natuurlijk die duizend+ routes. Oh ja, je support ons er ook nog eens mee! Dank!

(c) Carli Brandstifter
(c) Carli Brandstifter

Nuttige websites


Antworten

Du musst eingeloggt sein, um auf dieses Thema zu antworten. Bitte Einloggen oder erstelle einen Account.

Upgrade zu wepowder Pro

  • Erweiterte 14-Tage Vorhersage
  • Hangneigungs- und Expositionsebenen
  • Begeisternde Freeride Varianten
wePowder Pro