Poedertrip special... the Big Lepowski


By Bart1 on 20 February 2010 · 2

[b]The big lePowski[/b]
Het begint meer en meer een begrip te worden. The big lePowski startte enkele jaren terug in Davos. Inmiddels is het een heuse tour, waarbij ze [url=http://www.wepowder.com/gids]drie wePowder sterren[/url] resorts aandoen: La Grave, Davos en St. Anton. De Big Lepowski events zijn bij uitstek events op je poedertripskills eens te spiegelen aan de rest van Europa. Was het eerst een klein feestje. Inmiddels heeft het een internationale uitstraling.

19.-21.02.2010 The Big LePowski Tour, La Grave
26.-27.02.2010 The Big LePowski Tour, Brighton (USA)
5.-7.03.2010 The Big LePowski Tour, Davos
19.-21.03.2010 The Big LePowski Tour, St. Anton

Op [url=http://www.thebiglepowski.com/]de site van The Big LePowski tour[/url] vind je per event alle details. Alvast wat highlights er voor je uitgeplukt. Zo vind het event in Davos niet meer plaats op de Pischa, maar op de nieuwe geheimtip van Davos. Nieuwe geheimtip? Jazeker, [url=http://www.schatzalp.ch/]de Schatzalp[/url] is weer open. Een skigebied verbonden aan het gelijknamige hotel. De exacte details van het event in Davos worden [url=http://www.ready2climb.com/wePages/content/The\_BigLePowSki\_Davos/frame.php?lang=E]hier, klik-klik[/url] continue verder geupdate. Tijdens ieder event kun je alle ski's van Black Diamond testen, aan de slag met Pieps DSP piepers en natuurlijk (al dan niet onder begeleiding) nieuwe lijnen trekken. Ideaal voor je eerste poeder- en tourlijntjes.

BLP_Poster_klein
BLP_Poster_klein

Comments


 • SPAM
  Advanced
  SPAM op 20 February 2010 · 19:47
  Jammer dat dit samenvalt met de eerste Lawine 1 in Davos. Maar een absolute tip voor Lawine 1 deelnemers uit de 2e groep. Die clinics kosten maar 20 euro.

  SPAM
  Wie niet chased moet veel weken boeken!
 • doov
  Advanced
  doov op 21 February 2010 · 10:42
  Je hebt wel een aparte liftpas nodig voor de Schatzalp.
  Welcome back my friends to the snow that never ends. Let's rocker!

Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

 • Extended 14 day forecast
 • Slope angle and exposition terrain layers
 • Inspirational freeride routes
wePowder Pro