Powderhunt! De actie van zaterdag


By Arjen on 16 April 2011 · 0

Het is inmiddels begin april en jammergenoeg is het weer bijna het einde van een mooi seizoen. Misschien ga je nog even touren of zoek je het nog even hogerop op een gletscher, er komt een moment dat het echt weer aftellen wordt totdat de eerste vlokken weer gaan vallen. Hoe kom je die periode door? De een gaat surfen, de ander stapt op de fiets, maar een ding is zeker: als je een DVD met vette poederactie gaat bekijken houd je het vlammetje van de stoke brandend! En wij gaan je daarbij helpen. Want deze week vind je iedere dag een DVD in de shop voor een weggeef prijs. Dus doe jezelf een plezier en help jezelf die zomer door!

[b]De actie van zaterdag zestien april[/b]
Side By Side is alweer de zevende film van de mannen van het Noorse Field Productions. Uiteraard is er veel geschoten in Noorwegen, maar bijvoorbeeld ook in Alaska. Deze film is best wel allround: freestyle, big mountain, wat urban jibbing erin. Skiers: Henrik Windstedt, Tom Wallisch en Aksel Lund Svindal. Dikke actie gegarandeerd. [b]Normaal kost deze DVD je € 27,95, maar hey, het is zaterdag vandaag, dus alleen vandaag betaal je € 16,95![/b]

[b]De spelregels[/b]
Nou ja, spelregels zijn er eigenlijk niet, maar we willen wel even melden waar je rekening mee moet houden:
-De verzending van alle bestellingen in de actieweek vindt plaats op woensdag 20 april.
-Voor alle acties geldt op = op.
-Iedere bestelling is exclusief verzendkosten. Het is niet zo dat je verzendkosten minder worden als je meerdere bestellingen tijdens deze week plaatst. TNT Post wil helaas niet meewerken door ook met hun tarieven te gaan stunten.

[b]Bestellen[/b]
[url=http://www.wepowder.nl/shop?show=48]Klik hier om deze aanbieding direct te bestellen![/url]


Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

  • Extended 14 day forecast
  • Slope angle and exposition terrain layers
  • Inspirational freeride routes
wePowder Pro