good job, heliboarden


By irian on 2 February 2012 · 2

Afgelopen dagen waren druk. Twee dagen winter ISPO in Munchen waar alle merken die ook maar iets met wintersport te maken hebben te vinden zijn. Bas Elhorst en Christian Schnabel en ik hebben grote plannen voor de zomer en op de ISPO hebben we een hoop goede contacten gelecht. Ook hebben we natuurlijk onze eigen sponsoren bezocht. Ik o.a. Poc, Volcom en Nitro die mij verzorgd met goede boardjes. Momentan rijd ik de Abarth met een kleine schorpioen in het midden. Ik ben ook schorpioen.

Gister en vandaag gidsen. Gister heliboarden met mijn gasten, Michiel Rotgans was er ook bij en heeft prachtige foto’s gemaakt. De zon kwam net boven de wolken uit en hier en daar een beetje mist maakte het allemaal nog specialer. Heliboarden en de hele dag de beste freeride afdalingen boarden is een job waar ik voor een paar jaar alleen nog maar van droomde.

Morgen vroeg rijd ik naar Hochfügen voor een 4 sterren wedstrijd. Morgen is face bezichtiging overmargen de wedstrijd. Zoals gewoonlijk heb ik wat lictures op mn site www.irianvanhelfteren.com

Comments


 • tsjimown@hotmail.com
  Tourist
  tsjimown@hotmail.com op 3 February 2012 · 13:25
  Wat n mooie pic!
 • Berber
  Expert
  Berber op 4 February 2012 · 17:50
  WOW !! Weer de beste van allemaal !! Van Harte met de mooie winst in Hochfügen ... I You're the man ! 😉

Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

 • Extended 14 day forecast
 • Slope angle and exposition terrain layers
 • Inspirational freeride routes
wePowder Pro