wePowder HUNT: Dragon DX


By Arjen on 2 April 2012 · 0

Deze week gaat het iedere dag helemaal los in de wePowder shop. Misschien niet helemaal in de poederstylo, maar het gaat kortingen regenen! Van dinsdag 27 t/m maandag 2 april kan je je voordeel doen in de wePowder. Waarom? Omdat de je nu dus voor weinig die mooie gear kunt scoren waarmee je misschien nog wel een poederalert in april mee kan gaan pakken.

[b]De actie van maandag 2 april[/b]
Als aflsuiter een goggle voor een weggeefprijs. De Dragon DX gaat je in het nieuwe seizoen helpen om weer iedere afdaling een scherpe blik te hebben zodat je hard naar beneden kan. Want zeg nou zelf, niemand wil toch het anker van de groep zijn? [url=http://shop.wepowder.nl/dragon-dx.html]De Dragon DX voor mannen voor slechts €49,95 in plaats van de normale prijs van €99,95[/url]. [url=http://shop.wepowder.nl/dragon-dxs.html] De Dragon DX voor vrouwen voor slechts €49,95 in plaats van de normale prijs van €99,95[/url].

[b]De spelregels[/b]
Nou ja, spelregels zijn er eigenlijk niet, maar we willen wel even melden waar je rekening mee moet houden:

  • De komende zeven dagen vind je iedere dag vind je een nieuwe aanbieding in de shop. Deze aanbieding is 24 uur geldig. Na 24 uur volgt er een volgende aanbieding. Simpel toch?
    -Exclusief (eventuele) verzendkosten
    -Voor alle acties geldt op = op.

Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

  • Extended 14 day forecast
  • Slope angle and exposition terrain layers
  • Inspirational freeride routes
wePowder Pro