Afterparty FFF: Calf & Bloom


By Arjen on 3 November 2014 路 5

Onlangs hebben we te horen gekregen dat de BEAT-Club vanaf 1 november zijn deuren moet sluiten. En uitgerekend hier hadden we de afterparty van het Freeride Film Festival gepland. Maar gelukkig hebben we een alternatief. Bij Calf & Bloom aan de Singel kunnen we terecht om nog na te praten over de films, plannen te maken voor de winter en om even goed uit ons dak te gaan! De locatie is nog beter, want Calf & Bloom ligt op slechts drie minuten lopen van Tuschinski! Geen enkel excuus meer om dus niet naar afterparty te komen!

Rond een uurtje of twaalf eindigen de films in Tuschinski. Wanneer iedereen helemaal stoked is van de dikke freeridefilms die we daar met z'n allen gekeken hebben is het natuurlijk nog tijd voor een klein feestje.

Calf & Bloom

En omdat Tuschinski een perfecte locatie is om films te kijken, maar weer niet om het dak er met z'n allen af te laten gaan, hebben we met onze vrienden van Red Bull een toffe afterparty geregeld. De locatie: Calf & Bloom Adres: Singel 461 in Amsterdam. Veel dichterbij wordt het niet, want je hoeft eigenlijk alleen de straat maar over te steken en het is dus maximaal zo'n drie minuten lopen (bij Google lopen ze vrij langzaam).

Gratis toegang

Met het bandje dat je krijgt wanneer je bij Tuschinski binnenkomt kan je gratis en voor niets naar binnen om nog even gezellig na te praten over de films, plannen te maken voor de winter en wellicht nog even te dansen op de muziek van de Red Bull DJ. En om het allemaal nog aantrekkelijker te maken geven we tijdens de afterparty ook nog eens toffe dingen weg en hoef je de eerste drankjes niet te betalen! Zorg wel dat je uiterlijk om 1.00 uur binnen bent!

Dus nog even voor de duidelijkheid: voor de afterparty heb je geen apart kaartje nodig, maar dit zit bij het ticket voor het Freeride Film Festival inbegrepen!

Comments


 • Jespervz
  Beginner
  Jespervz op 3 November 2014 路 19:15
  @arjen Is dit 18+ of niet ? 馃槂
  Skileraar bruin Jelmer
 • Haagje
  Beginner
  Haagje op 3 November 2014 路 20:50
  Het is overdag een lunchroom, valt denk ik wel mee
 • Bart313
  Tourist
  Bart313 op 4 November 2014 路 15:49
  beter dan die benauwde zolder bij beatclub als je het mij vraagt. Wat een zweethut is dat.
 • RubZ
  Expert
  RubZ op 5 November 2014 路 08:57
  Weet iemand of er nog kaarten voor het freeride festival te verkrijgen zijn?
 • RobinN
  Advanced
  RobinN op 6 November 2014 路 00:37
  @Rubz ff forum in de gaten houden, komen er nu dagelijks een paar voorbij.
  Waar het wit is, is een weg.

Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

 • Extended 14 day forecast
 • Slope angle and exposition terrain layers
 • Inspirational freeride routes
wePowder Pro