Schneewallfahrt


By Arjen on 14 January 2015 · 1

De Oostenrijkse freerider Stefan Häusl zat vanmiddag in de mail. 'Hey gasten, de nieuwe film van Björn Heregger en mijzelf is uit, kunnen jullie er wat mee'. Jazeker! De nieuwe film heet Schneewallfahrt. Voor het eerst hebben de mannen ervoor gekozen om het allemaal wat artistieker in te steken. Wat meer vertellen, wat meer filosofie, wat meer over het leven. Eigenlijk de skifilm als equivalent van een zelfleerboek mindfullness.

Treeskiing

De vraag is natuurlijk: is het twaalf minuten van je tijd waard? Het antwoord is 'ja'. Want Häusl en Heregger zijn gewoon fantastische skiërs. En hoewel ik de verteller op een gegeven moment wel een beetje kwijt was zijn de beelden simpelweg geweldig. Heerlijke beelden op de plekken waar ik zelf ook het liefste ski: tussen de bomen. Enjoy!

Comments


  • RC
    Beginner
    RC op 15 January 2015 · 20:06
    Dat pittoreske dorpje in het begin is Obertilliach in Karinthie, dat is werkelijk bedolven onder de sneeuw januari vorig jaar. Het is het One lift wonder skigebiedje Golzentipp, dat sinds dit jaar een 10 persoons gondel heeft ipv langzaam 2 zittertje, weg nostalgie 😞

Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

  • Extended 14 day forecast
  • Slope angle and exposition terrain layers
  • Inspirational freeride routes
wePowder Pro