FWT: Chamonix LIVE!


By Arjen on 23 January 2015 · 3

De Freeride World Tour gaat weer van start. Dit weekend is Chamonix de plaats van handeling waar de rijders weer gaan strijden om de titel. Vandaag is er een soort van officiële opening aan de voet van de Mont Blanc, maar morgen gaat het echt los. Op de flanken van de Brévent gaan de rijders strijden om de eerste punten van het nieuwe seizoen.

Chamonix

Chamonix is de eerste stop van het nieuwe seizoen. Verder staan er stops gepland in Fieberbrunn, Andorra, Alaska en traditioneel eindigt het circus in Verbier. Er is dus dit seizoen maar één Amerikaanse stop (en dan niet eens in de zogenaamde 'lower 48') en daar heeft de organisatie aardig wat kritiek op gekregen. Aan de andere kant, Alaska is wel de plek waar de eerste 'wereldkampioenschappen freeriden' zijn gehouden, dus dat is dan wel weer tof.

Vanaf morgenochtend

Je kan vanaf morgenochtend (zaterdag dus) 8.45 intunen om hier live de stop in Chamonix te bekijken. We zijn benieuwd wat voor actie we weer voorgeschoteld zullen krijgen!

Comments


 • AvdL
  Beginner
  AvdL op 23 January 2015 · 23:09
  Gaan we doen, morgenvroeg present! 😃
  It's all about the turns duuuuuude!
 • Mitchel.
  Expert
  Mitchel. op 24 January 2015 · 07:04
  Ik ben net klaar met werken! Dit betekent nu met bedje in... en hopen dat ik het laatste stuk nog mee kan krijgen! Have fun!! Ben benieuwd naar de resultaten!!
  Skiing is Freedom!
 • WillemHvdW
  Tourist
  WillemHvdW op 24 January 2015 · 08:50
  We are ready!
  Live your Life the Fullest

Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

 • Extended 14 day forecast
 • Slope angle and exposition terrain layers
 • Inspirational freeride routes
wePowder Pro