FWT: Chamonix LIVE!

FWT: Chamonix LIVE!

De Freeride World Tour gaat weer van start. Dit weekend is Chamonix de plaats van handeling waar de rijders weer gaan strijden om de titel. Vandaag is er een soort van officiële opening aan de voet van de Mont Blanc, maar morgen gaat het echt los. Op de flanken van de Brévent gaan de rijders strijden om de eerste punten van het nieuwe seizoen.

Chamonix

Chamonix is de eerste stop van het nieuwe seizoen. Verder staan er stops gepland in Fieberbrunn, Andorra, Alaska en traditioneel eindigt het circus in Verbier. Er is dus dit seizoen maar één Amerikaanse stop (en dan niet eens in de zogenaamde ‘lower 48’) en daar heeft de organisatie aardig wat kritiek op gekregen. Aan de andere kant, Alaska is wel de plek waar de eerste ‘wereldkampioenschappen freeriden’ zijn gehouden, dus dat is dan wel weer tof.

Vanaf morgenochtend

Je kan vanaf morgenochtend (zaterdag dus) 8.45 intunen om hier live de stop in Chamonix te bekijken. We zijn benieuwd wat voor actie we weer voorgeschoteld zullen krijgen!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Replies

Beginner
AvdLAuthor23 January 2015 · 23:09

Gaan we doen, morgenvroeg present! :-)

It's all about the turns duuuuuude!
Advanced
Mitchel.Author24 January 2015 · 07:04

Ik ben net klaar met werken! Dit betekent nu met bedje in… en hopen dat ik het laatste stuk nog mee kan krijgen! Have fun!! Ben benieuwd naar de resultaten!!

Skiing is Freedom!
Tourist
WillemHvdWAuthor24 January 2015 · 08:50

We are ready!

Live your Life the Fullest
Reply
Never miss a PowderAlert!

Get updates on the latest news, PowderAlerts and more!