Freeride Film Festival: al meer dan 50% verkocht


By meteomorris on 13 September 2015 · 1

Zo! Is iedereen al stoked of wat? Het is midden september, het duurt nog even voordat de liften gaan draaien., maar Tuschinski is alweer voor de helft uitverkocht. Het lijkt wel of iedereen die ook maar iets met freeriden heeft bij de officlele opening van het seizoen wil zijn! Tenminste, als het in dit tempo doorgaat. Maar goed, zoveel stoelen heeft Tuschinski niet. Heb je dus nog geen kaarten gekocht, wacht dan niet te lang!

Wat kun je verwachten?

Een hele gezellige avond met gelijkgestemde freeriders. Een stuk of 15 films (check hier de films die we al aan hebben gekondigd, er volgen er dus nog heel wat), interessante clinics, een hele dikke afterparty en waanzinnig veel stoke! En we kunnen in ieder geval een klein tipje van de sluier oplichten dat we een hele bijzondere film in petto hebben, die je simpelweg MOET zien!

Freeride tempel!

Wij kunnen niet wachten tot het vrijdag 30 oktober is en we Tuschinski weer helemaal omtoveren in de freeride tempel van Nederland. Tot dan! Oh, en heb je nog geen kaarten, dan kun je hier terecht! Let op, want sommige delen van de grote zaal zijn al uitverkocht. Dat maakt niet uit, want we werken niet met vaste zitplaatsen, maar je moet dus wel een optie kiezen waar nog kaarten beschikbaar zijn.

CommentsReply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

  • Extended 14 day forecast
  • Slope angle and exposition terrain layers
  • Inspirational freeride routes
wePowder Pro