A.s. zondag: lawinelezing bij Bever Houten!


By Arjen on 25 November 2015 · 0

De winter is begonnen! Aanstaande zondag 29 november staan we op eerste stop van de wintersport roadshow in de nieuwe winkel van Bever in Houten. De winkel is omgebouwd tot een wintersport basecamp en je kunt er terecht voor een uitgebreid wintersport assortiment (uiteraard), vele workshops en winterse activiteiten. Er is ook een minibioscoop met een aantal toffe freeride films en er is een lezing vanuit de wePowder Safety Academy. Ook kun je je ski’s gratis laten afstellen en waxen om ze klaar te maken voor het komende wintersportseizoen.

Bever Wintersport Basecamps?

Bever bouwt dit jaar zes grote winkels om tot Wintersport Basecamps. In Amsterdam (2 winkels), Eindhoven, Houten, Hilversum, Den Haag en in de online shop vind je alles voor de fanatieke wintersporter. Je kunt ook huren: tourski’s en schoenen, Snow Safety materiaal en actiecamera’s van o.a. GoPro en TomTom. De Wintersport Roadshow start in Houten en trekt daarna langs al deze winkels, waar wij ook invulling aan zullen geven. Bekijk hier alle data, locaties en overige wintersportactiviteiten.

Samenwerking Bever & wePowder Safety Academy

wePowder en Bever delen de liefde voor avontuur naast de piste. Bever wil je dan ook optimaal voorbereiden voor jouw avontuur met de beste informatie, service en materialen om jouw doel te bereiken. Maar zoals we allemaal weten is freeriden niet geheel zonder gevaar en moet het verantwoord gebeuren. Daarom is Bever al een aantal jaar partner van de wePowder Safety Academy aan. Dit is een uitgebreide cursus waarin je essentiële snow safety skills leert, zodat je in elke situatie doordachte beslissingen kunt nemen.

Waar, wanneer en hoe laat?

Zondag 29 november van 12.00 tot 17.00 bij de winkel van Bever in Houten. Het adres is Duwboot 22b en parkeren is geen enkel probleem.

Tot zondag!


Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

  • Extended 14 day forecast
  • Slope angle and exposition terrain layers
  • Inspirational freeride routes
wePowder Pro