Goggles: Brand vs. No-Name


 • Dio
  Advanced
  Dio op 3 December 2015 路 00:07
  Wie heeft er ervaring met zowel Brand (Oakley, Smith, Salomon, Dragon, Adidas, etc.) als No-Name (Aldi, Lidl, Action, etc.) goggles? Is er verschil? en zo ja, wat dan?
  Life is what happens the moment you put your phone away.
 • JasperDeBauw
  Advanced
  JasperDeBauw op 3 December 2015 路 01:21
  Ik heb ondertussen ervaring met POC, DR. Zipe, O'neill en Aldi en moet persoonlijk zeggen dat ik mijn goggle van den Aldi beter vind dan die van dr. zipe en Poc. In alle omstandigheden een degelijk zicht enkel was het niet direct de mooiste bril maar dat zie je zelf niet 馃榾
 • willemien_w
  Beginner
  willemien_w op 3 December 2015 路 08:08
  Ik was dit weekend op pad met iemand die een Lidl bril droeg. Tussen elke afdaling condensdruppels aan de binnenkant, niet droog te houden. Waarschijnlijk door minder ademend schuim in combinatie met een slechte/geen coating?

  Heb een paar jaar Perry/Intersport brillen gehad en daar was ik altijd heel tevreden mee. Schuim verging wel vrij snel, waardoor ze minder goed aansloten. Nu een Dragon die voor m'n gevoel fijnere (en verwisselbare) lenzen heeft. Tot nu toe favoriet en in de sale niet veel duurder dan zo'n bril van de Perry.
 • AlexSki
  Tourist
  AlexSki op 3 December 2015 路 08:50
  Ik heb 3 goggles: Aldi, POC en een Oakley. Ik draag die van de Aldi het meest en vind ik ook het fijnst. De kwaliteit is ook helemaal prima. Ik heb hem nu al 3 seizoenen en still going strong. De Oakley gebruik ik alleen bij slecht zicht, maar is ook wel fijn.
 • fanneige
  Tourist
  fanneige op 3 December 2015 路 09:37
  ik heb zelf een merk ding. (ik dacht Anon, maar kan ook een andere zijn , dan moet ik even te ver in de kast voor graven) die zat het beste in mijn helm en rond mijn neus. Daarnaast heb ik een echt heeeeeeeel goedkoop ding dat werkelijk knetterende gele lenzen heeft dat voor de schaduw / slecht licht en begin schemering etc in mijn rugzak alle crashes braaf overleeft. Eingenlijk zit die lekkerder.
  Knowledge is limited. Imagination encircles the world
 • Haagje
  Beginner
  Haagje op 3 December 2015 路 19:39
  Heb bij mijzelf gemerkt dat de goedkope brillen snel beslaan. Maar denk dat dit ook erg van jezelf afhangt. Hoe warm krijg je het tijdens het ski毛n

Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

 • Extended 14 day forecast
 • Slope angle and exposition terrain layers
 • Inspirational freeride routes
wePowder Pro