Dapter op het Freeride Film Festival!


By Arjen on 25 September 2019 · 3

In april 2019 gingen Loïc Isliker, Paul de Groot en Sebastiaan Vreeken op trip naar Haines (Alaska). Het doel was om die typische spines die je zo vaak op films ziet die in Alaska geschoten zijn te rijden. Ze stonden voor een aantal serieuze uitdagingen, o.a. met het aantal downdays en de juiste windows om omhoog te gaan en te gaan skiën en snowboarden. En dus volgde er een voortdurende strijd om je aan te passen aan de wetten van Alaska en alle onverwachte zaken waar ze in die twee weken mee geconfronteerd werden.

Deze toffe Nederlandse productie is natuurlijk te zien op het Freeride Film Festival. Sowieso het bekijken meer dan waard, al is het alleen maar omdat het najagen van dit soort dromen stiekem bij iedere freerider speelt. Hoe gaaf is het dan dat drie Nederlandse gasten het écht gedaan hebben?

Op het Freeride Film Festival

Heb jij al kaarten voor het Freeride Film Festival? Vrijdag 1 november gaat het weer los in het Amsterdamse Tuschinski theather. Hier zie je een overzicht van alle films en hier koop je direct een kaart voor slechts € 22,50!

Comments


 • popski
  Expert
  popski op 25 September 2019 · 20:35
  Stellar !!
 • Tim3
  Beginner
  Tim3 op 26 September 2019 · 08:29
  Heel vet! Ben benieuwd.
  'Go, go on that great adventure' - Jeremy Jones (Higher)
 • koen_djfistel
  Advanced
  koen_djfistel op 28 September 2019 · 13:28
  GnarlyStellarAwesome
  sbs roelz

Reply

You need to be logged in to post a comment in this topic. Login or create an account.

Upgrade to wepowder Pro

 • Extended 14 day forecast
 • Slope angle and exposition terrain layers
 • Inspirational freeride routes
wePowder Pro