In the picture: FWT... Xavier de le Rue en Sverre Liliequist


Par meteomorris sur 22 février 2009 · 0

[flickr-photo:id=3277382858,size=s] De tweede stop van de [url=http://www.freerideworldtour.com/en/]Freeride World Tour[/url] zit er aan te komen. Waar [url=http://www.wepowder.nl/node/958]#1[/url] plaats vond in een ingesneeuwd Rusland, verkassen we voor [url=http://www.tramface.com/en/]event #2[/url] naar de overkant van de haringvijver. Vrijdag de 27e februari start het event in Squaw Valley, CA.

Vorige week stonden Alex Coudray( snowboarder, Zwitserland) en Seb Michaud (Skier, Frankrijk) in the picture. Tussentijds deed Seb nog goede zaken door wat punten te pakken tijdens de [url=http://www.wepowder.nl/node/1184]Freeride de Chamonix[/url].

Cyril Neri deed minder goede zaken. De winnaar van de snowboarders tijdens de eerste stop is [url=http://www.freerideworldtour.com/en/news/cyril-neri-winner-of-the-nissan-russian-adventure-injured\_0-950]gewond geraakt[/url] tijdens een Filmshoot. Vervelend voor Cyril. Deze week staan Xavier de le Rue (snowboarder en [b]het[/b] talent uit de Franse Pyreneen) en Sverre Liliequist (skier, Zweden) in de schijnwerpers.

[b]SVERRE LILIEQUIST[/b] (check [url=http://www.kaskofsweden.com/]HIER[/url] zijn website die hij samen met maatje Kaj Zackrisson onderhoudt en [url=http://www.freerideworldtour.com/en/riders/SVERRE\_LILIEQUIST\_0-537]HIER[/url] zijn pagina op de freeride world tour site.

[b]XAVIER DE LE RUE[/b] Check [url=http://www.xavierdelerue.com/sportifs/xavier\_delerue/index.php]HIER[/url] zijn website en [url=http://www.freerideworldtour.com/en/riders/XAVIER\_DE%20LE%20RUE\_0-507]HIER[/url] zijn pagina op de freeride world tour site. Xavier ontsnapte eind vorige winter met behulp van zijn [url=http://www.abs-airbag.com/]ABS airbag[/url] nog aan een gewisse dood toen hij gegrepen werd door een enorme lawine. Bekijk de beelden daarvan nog eens [url=http://www.youtube.com/watch?v=t6EXW\_e2ETU]HIER[/url].

In deze reeks verscheen al eerder:
[url=http://www.wepowder.nl/node/1159]In the picture: Seb Michaud en Alex Coudray[/url]


Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

  • Prévisions complètes sur 14 jours
  • Raideur de pente et exposition du terrain
  • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro