Guy Weski gaat ook DEEPER, de 7 summits


Par meteomorris sur 24 novembre 2009 · 5

[flickr-photo:id=4129182790,size=s] Misschien niet zo deep als [url=http://www.wepowder.nl/node/1923]Jeremy[/url], maar voor ons flatlanders gaat hij al heel DEEP. Guy, advocaat te Rotterdam, is bezig met de [url=http://7summits.com/]7 summits[/url]. Hij wil van ieder continent de hoogste top op een snowboard afdalen en heeft er al een paar gedaan. Nu gaat hij voor de [url=http://7summits.com/aconcagua/aconcagua.php]Aconcagua[/url]. Geen kleintje met een hoogte van 6962 meter. Guy is zondag vertrokken, begint 25 november aan zijn klim en hoopt 9 december weer beneden te staan.

Ik ken Guy nog van het allerlaatste [url=http://www.skizone.nl/smf/index.php?topic=2558.0]skizone-camp[/url] waarvan ik vond dat er ook snowboarders welkom waren. De eerste georganiseerde powderchase avant la lettre. Guy zat toen in de groep bij Haas en ik hoorde toen al van zijn voornemens. Respect. (Overigens is het wes-ki en niet we-ski, niet onbelangrijk te vermelden op deze we-community ;)).

We hebben daarna contact gehouden en hoorde van Guy z'n nieuwe avontuur. Guy houdt van poeder is wePowder member, zocht nog een goed board voor z'n trip en dus was het een logische stap om Guy de wePowder Labs in stilte te laten openen. Uit de Labs koos hij uiteindelijk de [url=http://www.nidecker.com/Megalight.html]Nidecker Megalight Camrock[/url]. Hij was op zoek naar een licht board, niet al te lang en stijf genoeg om serieus terrein aan te kunnen. Midden december weten we meer. In de tussentijd probeer ik contact te houden met Guy, zodat we zsm weten of z'n toppoging en dito-afdaling geslaagd zijn. Guy onderneemt dit avontuur geheel in wePowder stijl samen met z'n skimaat.

In 2007 stond Guy samen met Burgo Jansen en Floor Breeman op de top van de Elbrus. Onderstaande foto is daarvan. (van links naar rechts: Burgo, Floor en Guy)

foto-rusland-small
foto-rusland-small

Commentaires


 • Steven2
  Tourist
  Steven2 op 24 novembre 2009 · 07:23
  Gaaf! Ik hoorde hem er vorig jaar over inderdaad, mooi om hier op de hoogte gehouden te worden!
 • Spider
  Tourist
  Spider op 24 novembre 2009 · 07:54
  Yup, Guy is vorige week nog wat last minute supplies komen inslaan. Vergeet niet plezier te hebben op dat soort pukkels Guy 😉. (als je dit nog leest nogmaals succes)
  Better to burn out, then to fade away.
 • Marco
  Advanced
  Marco op 24 novembre 2009 · 08:39
  Respect! DEEP Respect!
 • Niels
  Advanced
  Niels op 24 novembre 2009 · 10:10
  Succes ouwe bochtenkoning!
 • xerate2
  Tourist
  xerate2 op 25 novembre 2009 · 09:37
  Respect!! Succes!

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro