Snowboard Saturday


Par meteomorris sur 6 février 2010 · 2

Nieuwe tourbindingen

Splitboarden is begonnen aan een tweede poging in Europa. Steeds meer en steeds vaker zie je splitboarders hetzelfde spoor kiezen als tourskiers om daarna couloirs en open velden af te knallen.

Voile heeft de standaard gezet. Het [url=http://www.voile-usa.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product\_Code=1100&Category\_Code=SB&Product\_Count=5]toursysteem[/url] van hen wordt inmiddels door alle merken die er toe doen in splitboardland gebruikt. Zelfs Burton heeft na wat jaren het licht gezien en levert op hun splitboard een het toursysteem van Voile. Goed, maar wat is splitboarden?

De afgelopen jaren was het goed gebruik om daar je eigen bindingen op te schroeven. Maar inmiddels is de 'waar kan ik nog een gram besparen hype' ook doorgedrongen in splitboardland. Zeker wanneer het ongewenst gewicht onder de voeten betreft. [url=http://www.sparkrandd.com/]Spark[/url] timmert al een tijdje aan de weg met bindingen die een stuk lichter zijn en directer op je board staan. Dit seizoen hebben ze hun binding nog verder verfijnt door [url=http://www.sparkrandd.com/products/fuse/]de Fuse[/url] te lanceren.

[url=http://www.voile-usa.com/]Voile[/url] die al die tijd stil zat ziet in dat hun toursysteem verder verbetert kan worden en is dit seizoen met een antwoord gekomen. De [url=http://www.voile-usa.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product\_Code=1130-52&Category\_Code=SB&Product\_Count=0]Voile Light Rail binding[/url]. Zelfde principe als de Fuse. Ik ben daar happy mee. Meer keuze, meer concurrentie en betere producten. Op de aankomende ISPO ga ik de producten van dichterbij bekijken.

Commentaires


 • Erwin
  Elite
  Erwin op 6 février 2010 · 09:38
  @Morris: Cool! Ben je maandag op de ISPO; daar weer een bakkie doen?!
 • Lampie
  Tourist
  Lampie op 7 février 2010 · 02:29
  zitten in Nelson, BC. Hier heeft Prior een groot marktaandeel. Heb wat splitboards gezien van hen, zien er super goed uit.
  glisseur de poudre

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro