Powderhunt dag zeven!


Par Arjen sur 12 décembre 2010 · 2

wePowder hoodie voor slechts € 27,50!

Deze week gaat het iedere dag helemaal los in de wePowder shop. Misschien niet helemaal in de poederstylo, maar het gaat kortingen regenen! Van maandag 6 t/m zondag 12 december kan je je voordeel doen tijdens het eerste wePowder ‘Shopalert’. Waarom? Omdat de kerst eraan komt en je dus el cheapo cadeaus kan scoren. Omdat december al duur genoeg is en je wel wat geld over moet houden om op trip te gaan. En daarbij: het zijn stuk voor stuk vette producten die ons freeridehartje sneller laat kloppen.

[b]De actie van zondag twaalf december[/b]
De originele blauwe wePowder Hoodie (accepteer geen namaak) te herkennen aan het wePowder logo op de borst. De hoodie is van milieuvriendelijke materialen gemaakt, draagt comfy en is lekker warm. Als afsluiter deze week betaal je alleen vandaag slechts € 27,50 (in plaats van € 45,00) voor zo’n vette wePowder hoodie in het blauw. Bestel snel, want je weet ‘t: op = op. [url=http://www.wepowder.nl/shop?show=41]Als afsluiter deze week betaal je alleen vandaag slechts € 27,50 (in plaats van € 45,00) voor zo’n vette wePowder hoodie in het blauw. Bestel snel, want je weet ‘t: op = op.[/url]

[b]De spelregels[/b]
Nou ja, spelregels zijn er eigenlijk niet, maar we willen wel even melden waar je rekening mee moet houden:
- De komende zeven dagen vind je iedere dag vind je een nieuwe aanbieding in de shop. Deze aanbieding is 24 uur geldig. Na 24 uur volgt er een volgende aanbieding. Simpel toch?
-De verzending van alle bestellingen in de actieweek vindt plaats op maandag 13 december. Zo heeft Morris even de tijd om alles in te pakken (je moet wat als je met een gebroken been op de bank ligt).
-Voor alle acties geldt op = op.
-Iedere bestelling is exclusief verzendkosten. Het is niet zo dat je verzendkosten minder worden als je meerdere bestellingen tijdens deze week plaatst. TNT Post wil helaas niet meewerken door ook met hun tarieven te gaan stunten.

Commentaires


 • Nielsie
  Tourist
  Nielsie op 12 décembre 2010 · 20:58
  jammer alleen nog maar M en L beschikbaar
 • op 13 décembre 2010 · 00:06
  He shit, net 5min te laat... had er wel eentje gewild voor deze prijs

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro