Freeriden is te leren: improve your move!


Par meteomorris sur 22 décembre 2010 · 5

Laagdrempelig leren touren

Naast de [url=http://www.wepowder.nl/nieuws/freeriden-te-leren-dieper-de-backcountry-gaan-0]'It's all about the down'-workshops[/url] van wePowder en Black Diamond teamrider Robbert Schippers over touren en deeper de backcountry ingaan, kun je ook onder leiding van gidsen DEEPER de backcountry ingaan.

[i]Ver weg van de drukte, de après ski en geprepareerde pistes bieden we je deze ultieme winterbelevenis. Een week lang ben je te gast in de gite; een berghut met een fantastische ligging verscholen in een paradijselijk dalletje middenin het Grand Massif. Een week lang deel je met andere freeriders deze refuge en geniet je van de geweldige omgeving, heerlijke Franse maaltijden, de hottub en bovenal van de sneeuw in het Grand Massif. Poedercommunity Wepowder zorgt dat het testmateriaal uit de LABS beschikbaar is en verder staan er verschillende uitdagende clinics op het programma. Ben je op zoek naar een echte sneeuwbelevenis; zorg dan dat je erbij bent![/i]

[b]Improve your Move[/b]
- Thema: ski en snowboard
- Niveau: gevorderden
- Verblijf: 2-6 persoons kamers
- Verzorging: half pension
- Skipas: 6 dagen inbegrepen
- Extra: Wepowder LABS testmateriaal
- Clinics: all mountain board/ski + freeride guiding

Prijs: € 699,- p/p

[url=http://www.alpadventures.com/programma/index.php?event\_id=70]Klik hier voor meer info of om het inschrijfformulier te downloaden en te boeken[/url]

Commentaires


 • op 22 décembre 2010 · 21:17
  De Wepowder LABS weekends ism AlpAdventures zijn op 1 plaats na (wie biedt?) helemaal volgeboekt en daarom staat er in maart een soort vervolgtrip op de kalender. Nu geen weekend, maar een hele week grenzen verleggen in het Franse Grand Massif!

  Vóór 25 december moeten we zicht hebben op minimaal 15 deelnemers om deze trip door te laten gaan. We zij dus erg benieuwd naar jullie respons op deze trip...!? Dank je wel en hopelijk tot in maart?!
 • op 23 décembre 2010 · 15:19
  spot on naar mijn idee dit concept en in een mooi gebied! organiseer het volgende seizoen nog eens, misschien ben ik dan wel in de mogelijkheid! veel plezier!
 • remke
  Beginner
  remke op 23 décembre 2010 · 17:14
  De plannen voor maart zijn nog open. Het idee (met gelijkgestemden in een echte 'backcountry' locatie) klinkt in elk geval super. Ik voel me zeker aangesproken!
 • Tim1
  Advanced
  Tim1 op 24 décembre 2010 · 14:26
  Lijkt mij erg vet.
  Ik wil wel graag mee, maar ik moet nog even kijken of ik er wel de financiele middelen voor heb...
 • op 27 décembre 2010 · 12:10
  De reacties zijn positief en de Wepowder weekends zo goed als vol, dus alle reden om deze trip voort te zetten en de inschrijfdeadline een paar weken vooruit te schuiven.

  Net als bij onze andere trips staat het raamwerk vast, maar staan we open voor input van (eventuele) deelnemers om onze trips op maat te customizen. Daarom zijn we benieuwd naar jouw input: Wat mis je bij andere trips, waar wil je aan werken, gebruik van de LABS, etc...

  Dank je wel!

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro