Road Tripping North America


Par meteomorris sur 14 février 2012 · 1

Na 15 dagen, 18 uur, 55 minuten en 34 seconden hadden we 4500 kilometer afgelegd in onze trouwe trotse en tranentrekkende Chevrolet Tahoe. We bezochten 10 gebieden, reden okseldiepe poeder en hardpack, reden outbounds in [url=http://www.whistlerblackcomb.com/index.htm]Whistler-Blackbomb[/url], bezochten legendarische bestemmingen zoals [url=http://jacksonhole.com/]Jackson Hole[/url] en [url=http://www.mtbaker.us/1011/]Mt. Baker[/url], proefden hoe puur de poedercultuur is in community hills als [url=http://www.redresort.com/]Red Mountain[/url] en [url=http://www.skiwhitewater.com/]Whitewater[/url], raakten betoverd in de sprookjesbossen van [url=http://www.skifernie.com/]Fernie[/url], werden geconfronteerd met de grilligheid van de in- en outboundspolicy, moesten constateren dat Homeland Security een van onze ABS airbag cilinders had weggenomen en aten burgers zoals ze alleen aan de overkant gemaakt worden. En natuurlijk dronken we Powder Mountain beer, het heerlijke frisse [url=http://kokaneebeer.ca/]Kokanee beer[/url] in Canada en Buckler plus in het door mormonen geregeerde Utah.

Het was een legendarische trip die ik niet snel vergeet. Iedereen moet eens in zijn leven zo'n trip maken. Niet vanwege de sneeuw. Want met een beetje goed plannen tref je in Europa ook of misschien wel meer cold smoke blower pow aan. Wel vanwege de cultuur, de beleving, het open vizier en de mensen daar. Geen geduw en getrek bij de liften, wel heel veel stoke. Veel meer stoke. De sneeuw is er puurder en het genot gaat er dieper zo lijkt het.

Dit najaar besloten we onze ervaringen van deze trip en de kennis die we de afgelopen 10 jaar hebben opgedaan te bundelen en met jullie te delen.

[b]Essentials[/b]
De Essentials van wePowder zal de komende jaren uitgroeien tot een serie van boekwerkjes waarin we thematisch onze kennis bundelen en met je delen. 'Road tripping North America' is de eerste uitgave. Je kunt 'm online lezen, [url=http://assets.wepowder.com/downloads/essentials/essentials1.pdf]downloaden[/url] voor op je iPad of om thuis uit te printen en binnenkort ook als print-on-demand te bestellen.

[b]Feedback[/b]
Dit is zoals gezegd de eerste van een serie. Heb je 'm nog niet gelezen? Doe dat dan snel. We zijn benieuwd naar je feedback (zodat we de volgende versies nog beter kunnen laten zijn) en je vragen (zodat je goed voorbereid op trip gaat.

Commentaires


 • tomhutten1990
  Tourist
  tomhutten1990 op 14 février 2012 · 14:43
  mooie verhalen, super gedaan.
  Staan alleen nog enkele spelfoutjes in maar das niet zo erg 😉

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro