Ook ik wil veiliger onderweg zijn..


Par meteomorris sur 12 octobre 2012 · 0

De winter staat weer voor de deur en iedereen is alweer druk bezig met het plannen van de mooiste trips. Ik ook. Voor mezelf en voor mijn werk. Het valt me op dat ik niet alleen privé, maar ook elk jaar neer voor mijn werk steeds vaker in de poeder te vinden ben. Freeriden is hot en dat is goed te merken.En dat neemt ook risico's met zich meebrengt. Als Staatliche snowboardleraar ervaar ik dat dagelijks via mijn bedrijf en ben dan ook altijd bezig met veiligheid.

Poeder

Nu maar hopen dat het weer zo'n goede winter wordt als afgelopen jaar. Ik heb geloof ik nog nooit zulke dikke en vette powder gereden in Oostenrijk als afgelopen jaar. Vooral in januari was het volop genieten. Niemand op de berg en en dikke champagne powder in het Salzburgerland.

Airbags

Om ervoor te zoregn dat ik in mijn werk nog veiliger onderweg ben heb ik besloten om een aantal lawine-arbaigs aan te schaffen, zowel voor mezelf als voor m'n gasten. Ik zal er dan ook alles aan doen om jullie aankomende winter van updates te voorzien, waarbij ik je een kijkje in de keuken van een Staatliche snowboardleraar en eigenaar van een reisorganisatie zal geven. Ben niet een poëet,maar toch ;-)


Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

  • Prévisions complètes sur 14 jours
  • Raideur de pente et exposition du terrain
  • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro