Hunt: Classic shirt en In Deep!


Par meteomorris sur 3 juin 2013 · 0

Deze week gaat het iedere dag helemaal los in de wePowder shop. Misschien niet helemaal in de poederstylo (zeker niet met de winter die maar niet op lijkt te houden), maar het gaat kortingen regenen! Van maandag 3 juni t/m maandag 10 juni kan je je voordeel doen in de wePowder shop.

Waarom? Omdat je nu dus voor weinig die dikke wePowder kleding kan scoren, waarmee je er deze zomer (en uiteraard ook komende winter) stijlvol uitziet. Tevens hebben we de beste freeride films met dikke kortingen. Perfect voor die warme zomeravonden!

De actie van maandag 3 juni

Het nieuwe wePowder shirt. Maakt van de oude een instant classic en is zelf nu al de standaard voor freeriders. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je geen gesprek in de kroeg hebt als je dit shirt aan hebt. Het biertje in de kroeg: € 3,00. De prijs van het shirt: normaal dus € 29,95, maar alleen vandaag dus maar € 14,95. De verhalen van de rijder die het shirt draagt: Priceless.

En dan als bonus van vandaag: een dikke film van Matchstick Productions met een mooi eerbetoon aan Shane McConkey. Je bestelt In Deep alleen vandaag voor slechts € 14,95! (normaal € 24,95).

De spelregels

Nou ja, spelregels zijn er eigenlijk niet, maar we willen wel even melden waar je rekening mee moet houden:

-De komende acht dagen vind je iedere dag een nieuwe aanbieding in de shop. Deze aanbieding is 24 uur geldig. Na 24 uur volgt er een volgende aanbieding. Simpel toch?

-Exclusief (eventuele) verzendkosten

-Voor alle acties geldt op = op.

-Alle bestellingen worden aan het einde van de actieperiode verzonden.


Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

  • Prévisions complètes sur 14 jours
  • Raideur de pente et exposition du terrain
  • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro