10 november: lezing op Toerskidag


Par Arjen sur 18 octobre 2013 · 1

Earn your turns
Earn your turns

10 november vindt weer de Toerskidag plaats. Een dag volledig in het teken van touren buiten de pistes. Niet alleen bedoeld voor diegene die ervan houdt om lekker-lang-naar-een-lauwe-top.nl te lopen, maar ook diegene waarbij het vooral om de afdaling gaat.

Lezing MeteoMorris

Morris zal die middag een lezing verzorgen over weer, sneeuw en veiligheid, waarbij hij afsluit met tips om meer en veiliger poeder te scoren. Naast Morris spreekt onder andere Rogier van Rijn (professioneel bergsporter, schrijver en fotograaf) en Rolf Westerhof er.

Morris

Maar natuurlijk kun je er ook kennis maken met alles wat er komt kijken bij toerskiën (er zijn stands van buitensportzaken, demonstraties van lawine airbags, etc).

Noviteit: check je skiniveau

Natuurlijk kennen we hier op wePowder al het freeride paspoort, maar het is in de meeste gevallen niet meer dan een eigen inschatting van je kunnen. Dit jaar kan je persoonlijk advies krijgen over je skiniveau. Veel bergsporters zouden graag toerskiën, maar vragen zich af of hun skitechniek goed genoeg is. De toerskicommissie biedt daarom dit jaar op de toerendag de mogelijkheid om op basis van videobeelden een persoonlijk advies te krijgen over je skivaardigheid van een echte ski- en berggids. Gratis voor alle NKBV en NSkiV-leden en potentieel geïnteresseerden. Lever een filmpje in via skitoeren@wintersport.nl waarop we kunnen zien hoe je skiet en kom er in een kort gesprekje achter wat de opties voor jou zijn! Ben jij er 10 november bij?

10 november 2013

13.00 - 17.00 uur

Lloyd hotel, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam

Commentaires


 • Constant
  Beginner
  Constant op 18 octobre 2013 · 12:35
  Ik kan helaas niet, ik had er graag bij willen zijn als wannabee-toerskiër, maar ik heb SSC Lawine I in Zwolle op die dag.
  Beginner , beginner en nog eens een beginner..................

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro