Schneewallfahrt


Par Arjen sur 14 janvier 2015 · 1

De Oostenrijkse freerider Stefan Häusl zat vanmiddag in de mail. 'Hey gasten, de nieuwe film van Björn Heregger en mijzelf is uit, kunnen jullie er wat mee'. Jazeker! De nieuwe film heet Schneewallfahrt. Voor het eerst hebben de mannen ervoor gekozen om het allemaal wat artistieker in te steken. Wat meer vertellen, wat meer filosofie, wat meer over het leven. Eigenlijk de skifilm als equivalent van een zelfleerboek mindfullness.

Treeskiing

De vraag is natuurlijk: is het twaalf minuten van je tijd waard? Het antwoord is 'ja'. Want Häusl en Heregger zijn gewoon fantastische skiërs. En hoewel ik de verteller op een gegeven moment wel een beetje kwijt was zijn de beelden simpelweg geweldig. Heerlijke beelden op de plekken waar ik zelf ook het liefste ski: tussen de bomen. Enjoy!

Commentaires


  • RC
    Beginner
    RC op 15 janvier 2015 · 20:06
    Dat pittoreske dorpje in het begin is Obertilliach in Karinthie, dat is werkelijk bedolven onder de sneeuw januari vorig jaar. Het is het One lift wonder skigebiedje Golzentipp, dat sinds dit jaar een 10 persoons gondel heeft ipv langzaam 2 zittertje, weg nostalgie 😞

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

  • Prévisions complètes sur 14 jours
  • Raideur de pente et exposition du terrain
  • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro