Safety: wie gaat er mee naar Davos-Klosters?


Par Opa sur 25 février 2015 · 2

Powder in Nendaz
Powder in Nendaz

De afsluiting van de Safety praktijkdagen in Nendaz was epic! Een bak verse sneeuw en zowaar wat zicht. Alle groepen hebben de laatste energie eruit geperst op vette afdalingen. Zoiets kun je nooit voorspellen of beloven natuurlijk, maar de dankbare reacties van de deelnemers waren weer erg fijn. En dan ging het niet eens over die verse sneeuw! ‘Veel geleerd en goed om het eens van de gidsen te horen', Dank voor de mooie cursus; wat een prima formule!', ‘Veel puzzelstukjes uit de theorie zijn de afgelopen dagen op hun plek gevallen', ‘Veel meer afgedaald dan ik verwacht had; poedertrip en leren in één'.

Over twee weken beginnen we in Klosters gewoon nog een keer van voren af aan! Er zijn nog een paar laatste plekjes in de cursussen [Lawine II (6-11 maart 2015)](http://Lawine II: http://www.snowsafety.nl/inschrijven-2/?ee=109) en [Lawine I (10-15 maart 2015)](http://Lawine I: http://www.snowsafety.nl/inschrijven-2/?ee=107)beschikbaar, dus beslis snel. Want lawinekunde leer je nu eenmaal in de praktijk!

Commentaires


 • Haas
  Expert
  Haas op 25 février 2015 · 15:27
  Ook voor de hooggebergte cursus. (Steil skiën in hoogalpien terrein, gletsjerspleet reddingen, touwtechnieken etc.) Zijn nog 2 plekken vrij. Ook deze cursus is een topper (uit eigen ervaring kan ik dat zeggen!) dussss...
  There are no secrets, only information you don't yet have...!!
 • MarkieMark
  Beginner
  MarkieMark op 25 février 2015 · 21:59
  Nendaz was top en zeer leerzaam, ik kan deze cursus iedereen aanraden!
  Een dag niet geskied is een dag niet geleefd

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro