La Liste op het FFF!


Par Arjen sur 30 septembre 2016 · 4

La Liste is een van de meest indrukwekkende films van het seizoen. Met rijders Samuel Anthamatten en Jérémie Heitz wordt het skiën nog even een niveau hoger gezet. Jérémie heeft een lijst gemaakt van de meest indrukwekkende toppen die hij wilde skiën. Daarnaast komen er veel legendes van de sport aan het woord. De lijnen in deze film zijn steiler, hoger en worden sneller geskied dan je je voor kunt stellen. Zet maar op je lijst om te kijken op het Freeride Film Festival.

Waar koop je je kaarten?

Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer er nieuwe films vastgelegd zijn, wat de exacte inhoud van de clinics gaat worden, waar de afterparty precies gaat plaatsvinden, etcetc. Tickets zijn al te koop en kan je hier op de website van Pathé kopen! Klik op Amsterdam en vervolgens op een van de tijdstippen van 18.00 uur. Het maakt niet uit welke plek je kiest, aangezien iedereen vrij is om te gaan zitten waar hij/zij wil. De laatste jaren is het al weken van te voren glashard uitverkocht dus OP=OP. Hier vind je een overzicht van alle films. Met nu al dank aan onze partners The North Face, Bever, Salomon, Atomic en CMH Benelux kan het Freeride Film Festival simpelweg niet plaatsvinden. Bedankt!

Commentaires


 • meteomorris
  Tourist
  meteomorris op 30 septembre 2016 · 08:39
  Voor diegene die op zoek is naar kaarten voor het FFF. De grote zaal is bijna uitverkocht. Alleen onder de button 2e balkon zijn nog kaarten te vinden. We hebben er een 2e zaal bijgezet.

  May the powder be with you.
 • martijnuiterwijk
  Beginner
  martijnuiterwijk op 30 septembre 2016 · 09:08
  dit is toch niet meer normaal en gezond?
  was naar beneden maar net zo makkelijk als naar boven
 • Dutchess
  Advanced
  Dutchess op 30 septembre 2016 · 10:15
  Ja, dat denk ik nou ook om de twee, drie jaar bij het bekijken van die films. Nou we het erover hebben, ik dacht dat ook (over het niet normaal, gezond vond ik het toen nog wel) toen ik lang geleden voor het eerst een clipje zag van een of ander roodharig pestventje van toen 8 of 9 jaar oud die cliffs en 540's sprong. Het is sindsdien alleen maar erger geworden.
  We dont stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing
 • MennoBoermans
  Tourist
  MennoBoermans op 2 octobre 2016 · 06:17
  La Liste!
  Jérémie Heitz rules!
  Poeder, Kiekjes en Pleisters

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro