GoPro Hero Session


 • -Laurent
  Beginner
  -Laurent op 17 mars 2017 · 10:20
  Te koop, Stirner de GoPro.


  Stirner kroop 1 jaar geleden uit het ei, samen met zijn 27 andere broertjes en zusjes en is nu de laatste die moet uitvliegen en het behaaglijke nest zal moeten verlaten omdat inmiddels de nieuwe leg al reeds is gearriveerd.


  ~Het nestje  Maar wie is Stirner?
  Stirner is een volbloed Hero 4 Session, tegenwoordig een Hero Session genoemd want die 4 staat toch wel wat ouderwets.Tot en met de komst van de Hero 5 was Stirner uniek in de GoPro line-up.
  I.t.t. tot de standaard GoPro heeft hij namelijk geen zware plastic bubbel nodig om infecties en valschade te doorstaan of om waterproof te zijn, nee Stirner doet dat allemaal naakt en klein en licht is hij zeker.
  De voordelen hiervan zijn evident, naast dat je er niet uitziet als een Teletubbie als je hem op je helm plakt, is hij ook een stuk veelzijdiger te monteren. Zoals op een skistok in kleine hoekjes of bovenop een andere camera voor rare incestueuze toestanden.

  Maar niet alleen het uiterlijk is prima in orde ook van binnen is Stirner goed bedeeld met een vele opname mogelijkheden waarvan de 1080P Wide 60FPS modus met ProTune de enige modus die je nodig hebt. 4K is prachtig totdat je ontdekt dat je erachter komt dat je computer dat helemaal niet aankan en je toch terug gaat naar 1080P voor youtube want anders ben je drie jaar aan het exporteren en uploaden.
  Waar hij een stuk beter in is dan de normale GoPro is het opnemen van geluid, in plaats van een enkele microfoon achter plastic heeft hij twee microfoons met filters wat resulteert in een stuk minder windgeruis.


  Tevens is Stirner makkelijk te bedienen met maar twee knoppen en een optionele super soepele App connectiviteit met liveview op de mobiel.
  Aanzetten is niet nodig, gewoon de grote rode knop 1 sec ferm indrukken en hij neemt meteen op, drie seconden drukken en je bent bezig met een time-lapse.

  Stirner heeft vooral een rustig slapend leventje gehad daar hij uit een groot gezin kwam en zijn baasje vooral de voorkeur gaf aan Socrates en Kierkegaard.
  De laatstgenoemde had weinig zin in dit leven en heeft dan ook ergens Portes du Soleil het hazenpad genomen door zich aan een tak vast te klampen en daarna te verdwijnen in de witte poeder.

  Afgaande op de hoeveelheid footage die onder Stirner’s naam in de LaCie kluis staat komt het neer op zo’n 4 uur aan time-lapse en 6 uur aan video. Ook de interne batterij (die goed is voor bijna 2 uur continue opnemen) is daarom behoorlijk ontzien met hoogstens 15/20 maal opladen.

  Een grote val heeft hij noot meegemaakt, de lens is krasvrij en de paar minuscule krassen op de behuizing komen vooral van het bruusk in de kooi proppen met handschoenen aan. Over kooien gesproken eentje is stuk, gelukkig kun je deze gewoon kopen. Hoe dit kwam? Waarschijnlijk zat Stirner aan de proteineshakes om ziek breed te worden want hij barste er gewoon uit toen hij ingeklemd op het bureau lag, zijn aankomende suikeroom/tante wordt dan ook afgeraden hem na gebruik in zijn kooi te houden.

  Waarmee komt Stirner?

  Korteweg: vrijwel* alle originele accessoires inclusief doos en stickers voor op je helm, gebruiksaanwijzing wordt naar gezocht.
  -GoPro HERO4 Session
  -Frames
  -Curved Adhesive Mount* (deze niet)
  -Flat Adhesive Mount* (2 i.p.v. 1)
  -Ball Joint Mounting Buckle
  -Mounting Buckles and Hardware
  -USB Cable  Dus voor iemand die nog een GoPro zoekt voor een zachtere prijs, Stirner is op zoek naar een nieuw huis.  Vraagprijs = 170 piek, maar bieden mag altijd!
 • FrankvDelden
  Beginner
  FrankvDelden op 17 mars 2017 · 11:14
  Dit is de meest verwarrende advertentie ooit.
  € 77,- voor een Hero 4 session is daarentegen niet duur!
  Follow me on: https://instagram.com/frankvdelden/
 • TMOZ
  Advanced
  TMOZ op 17 mars 2017 · 11:44
  PB!
  The dream is not about actually getting there..but enjoying the ride
 • SamSam
  Beginner
  SamSam op 17 mars 2017 · 11:52
  PB!
 • -Laurent
  Beginner
  -Laurent op 17 mars 2017 · 12:55
  PB's hebben reactie gehad.


  @FrankvDelden.
  Mijn OP is gesponsord door een royale hoeveelheid vin chaud. 😉
 • Haagje
  Beginner
  Haagje op 17 mars 2017 · 15:10
  Die vin chaud levert wel een goed resultaat op 😃

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro