Achter de lens: Hologram Media


Par meteomorris sur 30 janvier 2019 · 1

Iedereen kan tegenwoordig filmen en fotograferen, maar toch zijn er altijd mensen die net boven de massa uitsteken. Juist omdat ze ervoor gekozen hebben om er hun ziel en zaligheid in te stoppen. Als ze dan ook nog eens compromisloos kiezen voor de bergen dan weet je dat je de mooie combinatie van passie en sneeuw te pakken hebt. Hidde Hageman en Syo van Vliet zijn twee van zulke mensen die met Hologram Media ons keer op keer proberen te verwennen. Op onze wepowder insta zie je zo af en toe wat moois van hen voorbij komen.

Hidde Hageman ken ik al een tijdje. Na vele omzwervingen over de wereld heeft hij de stap gemaakt van voor de lens naar achter de lens. Als geen ander snapt hij daardoor de rijder in beeld en kan hij vanuit zijn nieuwe positie achter de lens helpen het beeld nog beter te maken. Na heel wat jaren Japan heeft hij zich samen met Syo gevestigd in Tirol en voorzien ze de wereld van kleur via Hologram Media

Voor pro's, brands en rijders zoals jij en ik

Iedereen kan een hero worden is het motto van Go Pro, maar na tig POV shots is het pro zijn aan inflatie onderhevig. Je kunt ook je geld voor een Go Pro of als groep het geld voor wat biertjes stuk slaan op een rapportage die een echte held van jou en je vrienden maakt.

Natuurlijk schieten Hidde en Syo beelden voor de bekende merken en natuurlijk schieten ze ook beelden van de pro's, maar net zo lief schieten ze beelden van jou, je familie of vrienden. Een set aan statische of bewegende beelden die staan als een huis en je met trots een plekje kunt geven thuis. Als herinnering, zodat je weet waarom je ook weer leeft.

Wil je eens weten wat de boys voor je kunnen maken, contact ze dan via hun site. Ook tijdens de topmaanden in de winter kun je ze boeken. Hun actieradius is een goede 250 rondom Innsbruck en ze komen graag naar je toe.

Meer weten? Natuurlijk staan de socialen kanalen insta en FB ook bol van hen. Pluk de winter en word (voor eventjes) een Pro!

Mocht je vragen hebben, dat kan via hun site maar ook hieronder. Want ook zij gluren regelmatig op wePow. En mocht je eens met hen op stap gaan, dan zie ik natuurlijk graag de resultaten.

Hidde Hageman
Hidde Hageman

Commentaires


 • paddyodenneboom
  Expert
  paddyodenneboom op 2 février 2019 · 10:55
  Nice gastuh!
  verslaafd aan wit goud!

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro