De FWT Fieberbrunn: 22-28 februari


Par Arjen sur 20 février 2019 · 0

De derde stop van de FWT19 komt er aan. Bestemming: Fieberbrunn. De eerste stop in Europa dit seizoen na de eerdere stops in Japan en Canada. Het event zal plaatsvinden tussen 22 en 28 februari op de Wildseeloder.

De north face van de Wildseeloder

De Wildseeloder wordt gezien als een van de meest technische en uitdagende contest bergen in de tour. De uitdaging is een snelle, maar technische lijn te vinden met voldoende features om wat airtime te scoren. Het is namelijk dit samenspel van elementen waarvoor de jury je punten geeft. Er ligt een bak sneeuw in Fieberbrunn en naar verwachting valt er tussen woensdag en vrijdag nog wat centimetertjes bij.

Alles is nog mogelijk

Sterke optredens in Hakuba en Kicking Horse Golden BC van Markus Eder (ITA), Victor De Le Rue (FRA), Arianna Tricomi (ITA) en Marion Haerty (FRA) hebben voor topnoteringen gezorgd, maar wie eind deze winter zich mag kronen tot world champion is zeker nog niet beslist

Freeride Junior Tour

In aanvulling op het hoofdevent vindt er op 23 en 24 februari nog de Freeride Junior Tour plaats gehosted door Dynastar.

In de buurt? Kom even langs!

Er is meer dan voldoende te doen. Vibram, Peak Performance Dynastar, Lange, Black Diamond & Pieps zijn present en gaan er een mooie show van maken.

Meer info

Check de site freerideworldtour.com en volg de sociale kanalen van de FWT.


Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

  • Prévisions complètes sur 14 jours
  • Raideur de pente et exposition du terrain
  • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro