Eerste Riders Meeting NK Freeride 2020 tijdens Freeride Film Festival


Par Arjen sur 20 octobre 2019 · 0

De eerste Riders’ Meeting van het NK Freeride 2020 zal plaatsvinden tijdens het Freeride Film Festival! Na een succesvolle editie van het NK Freeride 2019 in maart werd de volgende editie in april al aangekondigd.

Op naar Kappl!

Van 7 tot 13 maart 2020 vertrekken we weer met de fanatiekste freeriders van Nederland naar Kappl, een ideaal gebied om te freeriden, wat vorig jaar zelfs werd omgedoopt tot Kapplaska - het Alaska van Europa. Poederbaas, die het NK Freeride voor de tweede keer organiseert binnen het Poederbaas Freeride Festival, zal tijdens deze avond een voorlichting geven over hun evenement. Ze zullen toelichten hoe de deelname aan het NK Freeride er uit ziet, wat je kunt verwachten als deelnemer, wat voor materiaal je nodig hebt of daar kunt krijgen en eventuele vragen beantwoorden. Ook zullen twee deelnemers van vorig jaar vertellen over hun ervaring en is er natuurlijk de mogelijkheid om je in te schrijven voor het NK Freeride. Niet te missen dus! Ben jij er bij?

Op het Freeride Film Festival

Heb jij al kaarten voor het Freeride Film Festival? Vrijdag 1 november gaat het weer los in het Amsterdamse Tuschinski theather. Hier zie je een overzicht van alle films en hier koop je direct een kaart voor slechts € 22,50!


Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

  • Prévisions complètes sur 14 jours
  • Raideur de pente et exposition du terrain
  • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro