Dank, het #FFF was een succes!


 • meteomorris
  Expert
  meteomorris op 19 novembre 2011 · 09:14
  Dank, dank, dank.. Wij hebben enorm genoten.

  Dank allereerst aan http://www.allardfaas.com/. Onze steun en toeverlaat in dit traject. Niet alleen is hij de editor achter A history of Snow, maar ook onze technisch geweten. Dankzij hem was de beeld- en geluidskwaliteit vele malen beter dan vorig jaar en met zijn stuwende ethousiasme zal dit volgend jaar waarschijnlijk weer wat treetjes hoger ligger. Dank Allard!
  Dank ook aan Chilo. Naast Allard onze motivator om door te gaan met het #FFF. Al sinds mei waren we aan het puzzelen en stoeien met het idee en Chilo heeft ons de nodige duwtjes in de rug gegeven. Dank ook aan Niklas, Xavier, Malcolm en Allard voor het beschikbaar stellen van 4 topfilms. En niet onbelangrijk, dank aan Camilla, Floris en Steven van The North Face Benelux. Zij geloofden in dit concept en maakten het financieel mogelijk om er wederom een gratis festival van te maken.

  Ten tweede dank aan  PP de Meijer, Edo Jungerius, Joris Lugtigheid, Michiel Rotgans, Bavo Swijgers, Joris Lugtigheid, Rogier van Rijn, Rutger Geerling en Jarno Schurgers voor het beschikbaar stellen van hun foto's voor het poedershot 2011. De publiekswinnaar werd PP de Meijer, de vakjury koos voor een gedeelde eerste plek voor Joris Lugtigheid en PP de Meijer, op de hielen gezeten door Edo Jongerius. Dank! We hebben genoten van jullie platen en hopen volgende winter nieuwe inzendingen van jullie te ontvangen! Dank ook aan Guillaume le Guillou, Grant Gunderson, Mattias Fredriksson en niet in de minste plaats Lodewijk Duijvesteijn voor het jureren van de foto's. Een dergelijke internationale vakjury heeft ons enthousiasme voor de awards alleen maar vergroot!

  Natuurlijk ook dank aan Snow, Snowboardermag, Taste, White, Deep, Hoogtelijn en Wintersport Magazine. Jullie freeride verhalen zorgden voor inspiratie en leesgenot. Het publiek was duidelijk. Het splitboardverhaal (Taste) van Michiel Rotgans werd de publiekswinnaar. De vakjury heeft tot het laatste moment geworsteld. Splitboarden (Taste), Japan (White) of Snowsafety (Snowboardermag)? Drie goede verhalen met alledrie hun eigen plussen en minnen. Het werd uiteindelijk Japan vanwege de diepe poeder met eervolle vermeldingen voor de Taste en Snowboarder Mag. Dank! We hebben genoten van jullie verhalen en hopen volgende winter nieuwe inzendingen van jullie te ontvangen! Dank ook aan Martijn van Erp (wintersporters), Martijn Boot (Six surf), Martine Veldhoen (Peach) en niet te vergeten Rolf Westerhof (Snowsafety en VerseSneeuw) voor het jureren van de verhalen. Jullie opmerkingen, betrokkenheid en passie waren inspirerend. Het laat zien dat we nog veel meer kunnen bereiken dan waar we nu staan met het freeriden in de lage danken. Dank!

  Verder dank aan alle importeurs en agenten die shops voordroegen en materiaal aandroegen. Bij het freeride product was het spannend. De strijd tussen BMB en Snowpulse was van dien aard dat Snowpulse er flink aan moest trekken om de award in de wacht te slepen. Dat geeft aan hoe diepgeworteld het freeriden inmiddels al is. Dat een grassroots merk als BMB het gevestigde merken moeilijk maakt laat voor mij zien hoe ver de passie voor freeriden al gaat. Dank voor jullie inzendingen. En dank voor de nominaties van de shops. Waar de race bij de foto's, verhalen en producten een spannende was, is er wat betreft shops 1 duidelijke winnaar. MK Skiservice.. Als er iemand is die de industrie in Nederland laat zien dat freeriden het waard is om in te investeren in Nederland, dan is het Menno Koelewijn. Gefeliciteerd Menno!

  Dan de verkiezing tot Mr/Ms. wePowder... In de aanloop hiernaar toe hebben we het regelmatig gehad over... de winnaar is Koen van der Laan,.... euuhhh Roel van der Veken... wat een beetje het dilemma aangaf. Roel popte op in de winter van 2009-2010 en zette toen de poederambities op scherp en daagde ons uit. Afgelopen winter kwam daar die leraar uit Antwerpen bij die van Poeder is een Keuze zijn levensvervulling maakte en op onnavolgbare wijze liet zien dat je voor poeder kunt kiezen en ons inspireerde, scherp hield, ons tot tranen bracht van het lachen, maar ook van het genot. De nachtelijke emails, sms-jes vanuit Scandinavie...
  Koen is groot geworden en heeft een standaard neergezet die hoog ligt.. Koen is goink... May the pow be with you.
  Koen, dank voor de inspiratie!!

  [youtube]-Z9dWEIdXz0[/youtube]

  Volgend jaar weer. Het was druk, erg druk maar vooral ook gezellig. We zijn nu al aan het denken over hoe we dit volgend jaar een vervolg geven, maar nu even niet. Dit weekend genieten we na, sleutelen we verder aan onze site en staren we verder naar de weerkaarten..

  Poederalert#4?
  ECWMF is deze ochtend erg positief en tekent voor een winterintrede vanaf 25 november. Maandag meer daarover. Dan ook meer over de droomreis die je kunt gaan winnen (reserveer alvast 4-9 februari in je agenda!). Mocht je de komende week nog filmpjes willen kijken? Dinsdag speelt de http://artofflightmovie.com/worldtour/tourdate.php?sid=40... in Amsterdam, waar Arjen en ik Travis Rice zullen interviewen en woensdag is het http://www.facebook.com/FACESHOTS. De mogelijkheid om All.I.Can alsnog te zien, mocht je 'm gemist hebben gisteravond.

  Ik duik weer onder in mijn roes! Tot maandag.. op naar poeder!!  May the powder be with you.
 • Boogerd
  Beginner
  Boogerd op 19 novembre 2011 · 15:23

  Poederalert#4?
  ECWMF is deze ochtend erg positief en tekent voor een winterintrede vanaf 25 november.


  #doet even een vreugdedansje in de woonkamer 😀

  en FFF was top, erg van genoten!
 • Opa
  Advanced
  Opa op 21 novembre 2011 · 11:45
  WP, het was een topevent! Super gezellig en veel volk.

  Bedankt voor het organiseren!
  Age is a matter of mind: if you don't mind it doesn't matter!
 • BelgKoen
  Tourist
  BelgKoen op 21 novembre 2011 · 14:11


  ECWMF is deze ochtend erg positief en tekent voor een winterintrede vanaf 25 november.
  Hmmmm, juist de seizoensopening in Ischl... toevallig, en zonder degelijke base kan je toch enkel je ski's gaan ruïneren!

  Laat ons bidden voor een bak sneeuw in december en 100 bakken sneeuw in Japan in januari  😋
  It's better to be "off piste" than to be "pissed off"
 • ghovens
  Beginner
  ghovens op 21 novembre 2011 · 15:10
  Alhoewel Zoetermeer met afstand de meest trieste plaats is waar ik ooit doorheen gereden ben was het wel een topavond! En nog gratis ook 😃

  On a cold day, nothing's gonna stop us. On a cold day, you can see forever.
 • ThijsKennis
  Expert
  ThijsKennis op 21 novembre 2011 · 18:26
  Mooi dat het een succes was, wel jammer dat ik er niet bij kon zijn!...
  Pow!

Répondre

Vous devez être connecté afin de poster une réponse sur ce sujet. Connectez-vous ou créez un compte.

Passer à wepowder Pro

 • Prévisions complètes sur 14 jours
 • Raideur de pente et exposition du terrain
 • Idées d'itinéraires freeride
wePowder Pro